Fotografiile nelipsite din albumul de nunta

serviciu de fotografieIncarcatura emotionala provocata de importanta evenimentului propriu -zis, de caldura si dragostea invitatilor care iti sunt alaturi, dar si de intensitatea sentimentelor pe care le porti partenerului reprezinta un motiv suficient de bun pentru a justifica lipsa de atentie din cadrul nuntii. Tocmai de aceea, tu trebuie sa te  asiguri de faptul ca ai alaturi un fotograf profesionist, obisnuit sa fie parte componenta a unui astfel de eveniment. El va intelege ca trebuie sa se descurce pe cont propriu, ca voi sunteti ingrijorati din alte puncte de vedere, dar si ca in subconstient va doriti ca el sa imortalizeze momentele speciale din cadrul ceremoniei religioase si din decorul petrecerii.

Insa, sa nu uitam faptul ca tu cunosti lista sumara a fotografiilor care nu trebuie sa lipseasca din componenta albumului de nunta la finalul evenimentului. Si, bineinteles, te astepti ca si persoana care presteaza respectivul serviciu de fotografie pentru nunta ta sa o cunoasca si sa o respecte.

Intalnirea celor doi miri. Din cele mai vechi timpuri, superstitiile spuneau ca mirii nu trebuie sa se vada inaintea marelui eveniment. Conform traditiei, incalcarea acestui ritual avea sa atraga dupa sine evenimente neplacute in sanul noului cuplu. Iar dupa o asemenea asteptare, nu-i de mirare faptul ca imaginea celor doi parteneri la prima intalnire trebuie sa fie imortalizata, pe chipurile ambilor miri citindu-se dragostea neconditionata pe care si-o poarta in adancul sufletului.

Domnisoarele de onoare. De departe, momentul in care mireasa este inconjurata de domnisoarele de onoare este unul dintre cele mai frumoase din cadrul nuntii. Rochiile lungi si ravisante ale fetelor, bucuria miresei, dar si distributia diafana a culorilor si a zambetelor reprezinta o secventa „mistica” in cadrul nuntii, iar rolul unui fotograf profesionist este acela de scoate ceea ce este mai bun din acest moment feeric.

Pregatirea indragostitilor. Si aici traditiile ne inconjoara, caci pregatirea mirilor nu implica doar micile finisaje estetice ale acestora, ci si un ritual al maturitatii. Aceste doua fotografii sunt foarte importante in ansamblul albumului, caci ofera partenerilor oportunitatea de a vedea ipostaza in care se regasea jumatatea lor in momentul pregatirilor. De altfel, pregatirea este un moment individual, care de cele mai multe ori se desfasoara in caminul fiecaruia.

Accesoriile si verighetele. Ornamente sugestive ale cadrului nuptial, inelele de casatorie pot fi imortalizate in egala masura pe degetele celor doi indragostiti, insa si pe suportul purtat catre altar. Nici decoratiunile din cadrul receptiei nu sunt de uitat, mai ales daca ele ilustreaza in cele mai mici detalii tematica si coloristica evenimentului. Nu in ultimul rand, fiecare mireasa va dori ca al sau buchet sa fie cel putin o data in centrul atentiei, fie intr-un cadru individual, fie in momentul in care este aruncat spre grupul domnisoarelor necasatorite.

Parintii si nasii. Chiar daca prezenta fiecarui invitat este importanta pentru cei casatoriti, de departe fotografiile cu parintii si cu nasii sunt acelea care nu trebuie sa lipseasca din albumul de nunta. Nimic nu se compara cu sprijinul pe care acestia l-au oferit copiilor de-a lungul timpului, dar nici cu emotia pe care ei o traiesc in momentul in care „pruncul” lor ajunge la apogeul maturitatii. Iar de acolo, mirii ajung sub aripa nasilor lor, pe care trebuie sa ii sarbatoreasca in primul rand cu o fotografie de pus in rama.

You may also like...