Friptura versus burger original

In acele vremuri, soarecele ce va scrie rindurile astea nici nu stia ca va deveni vreodata Ratatouille, insa papilele ii erau la fel de agile si de deschise la … nou. Si desi un hamburger poate sa nu para o adevarata noutate, experienta pe care am avut-o in this real burger place recomandat de niste proaspeti colegi yankei a fost cu adevarat surprinzatoare.

Era vremea cind incepeam sa invat ca in the fu$%ing US of A cel mai neinsemnat maruntis putea sa capete o aureola aparte numai avind o denumire adecvata. Noi am fi vindut chestiunea respectiva sub numele sonor si simplu de chiftea! Deci cum suna asta: CHIFFFFF – TEA! Ei bine, stiti cum se cheama ce am papat acolo? Ceva de genul: Cornerstone Chef’s Signature Royal Burger Grilled to Perfection!! Eh? Asta parca suna intr-un fel! (Cornerstone fiind numele bodegii)

Trecind peste titulatura care-ti ascute foamea, urmatorul moment care mi-a facut nod la mustati de uimire a fost intrebarea chelnerului: well-done / medium / rare? Pentru un hamburger? Ei bine, da! Am ramas fidel preferintelor mele in ceea ce priveste friptura de vita si am ales hamburgerul medium si surpriza a fost totala. Fata de McDonald’s a fost cu totul si cu totul alta mincare … de altfel si numele zice asta 😉 . De unde am dedus ca are si un hamburger mindria lui, iar un pui de American va considera asta drept un adevarat test al barbatiei: sa se priceapa sa grill-uiasca The Perfect Burger!

You may also like...