Gorillaz Sound System, Underworld şi Dubfire vin la Bucureşti

Pe 6 noiembrie, la Sala Polivalentă, are loc un concert cu ocazia lansării Windows 10 în România. Evenimentul, organizat de The Mission, îi aduce pe scena din Bucureşti pe Underworld, Gorillaz Sound System şi Dubfire.

Underworld sunt aceiaşi Underworld care au mai venit pe la noi cu un an în urmă şi care au apărut pe coloana sonoară a filmului Trainspotting. Dubfire a tot Dubfire ăla care, împreună cu Sharam, formează duo-ul Deep Dish şi care a mai venit şi el prin Bucureşti acum vreo trei ani.

Până să săriţi în sus de bucurie (aşa cum am făcut eu), câteva cuvinte despre Gorillaz Sound Sytem. Nu, nu e vorba de Damon Albarn & Co. De fapt, e vorba de muzica facută de Gorillaz şi visuals-urile caracteristice formaţiei, doar că nu e live. Pe scurt, e un DJ Set spectaculos, cu 4 DJ la platane, ce a stârnit o groază de reacţii pozitive peste tot prin lume. Dar nu sunt Gorillaz.

Internetul spune că petrecerile Gorillaz Sound System sunt de neuitat, atmosfera fiind ceva mai mult decât incendiară. Aşa că, atâta timp cât ştiţi la ce mergeţi, lansarea Windows 10 în România e un eveniment de trecut în agendă.

smart info: Deocamdată, biletele pot fi cumpărate doar de pe bilete.ro, costând 50 RON. În seara concertului, la intrare, preţul unui bilet fiind de 75 RON.

 

You may also like...