Greseli identificate in stilul masculin

Toata lumea face greseli. Si in timp ce unii barbati desconsidera importanta unei tinute perfecte pentru parerea celor din jur, sunt cateva lucruri care nu trebuie facute niciodata. Si nu pentru ca ar afecta pe cineva, ci pentru ca perfectiunea este redata de fiecare barbat conform propriei imagini. Asadar, care sunt principalele erori pe care domnii se incapataneaza sa le sublinieze la fiecare aparitie?

1. Jacheta / Blazer prea mare

Probabil cea mai frecventa greseala este aceea de a purta o jacheta de costum sau un blazer cu una sau doua dimensiuni mai mari. Care este cel mai important criteriu pentru a gasi un sacou / blazer in marimea potrivita? Umerii tai. In timp ce un croitor poate rezolva lucruri cum ar fi lungimea mansonului, cum se potriveste cu torsul si chiar lungimea sacoului, nu se poate face prea mult daca umerii nu se potrivesc corect. Cum ar trebui sa se potriveasca umerii? Acestia ar trebui sa fie la fel de largi ca latimea naturala a umarului. Maneca sacoului ar trebui sa se intalneasca chiar acolo unde bratul intalneste umarul. Tesaturile din cusatura ar trebui sa fie indreptate imediat in jos.

2. Pantalonii prea lungi

Pantalonii sunt acele piese care atrag instinctiv atentia. Una dintre cele mai ieftine modificari cunoscute omului, precum si una dintre cele mai usoare cai de a spune ca un tip nu a acordat suficienta atentie tinutei sale. Acelasi lucru este valabil si pentru blugi. Blugii care ating pamantul nu au fost niciodata la moda. Arata pur si simplu neglijent.

3. Jacheta costum / Blazer prea mic

Odata cu boom-ul textil care aduce in atentie un val de de haine pentru barbati intr-o maniera mainstream – in special popularitatea elementelor vestimentare cambrate – mai multi barbati ajung sa adopte aceasta practica. Din nefericire, nu fiecare tip de corp trebuie sa poarte un costum cambrat, usor feminin. Unele tipuri de corp pur si simplu nu vor arata bine intr-un astfel de costum. Imbracati-va in functie de tipul corpului.

4. Incaltaminte de calitate slaba

Atentie la lungimea pantalonilor si la modelarea sacoului / blazerului! O pereche calitativa de pantofi este un semn ca un tip are grija de aspectul lui. Un lucru de care trebuie sa tineti cont este faptul ca incaltamintea bine facuta este adesea o mica investitie. Dar este mai bine sa economisiti pentru o pereche de calitate decat sa risipiti bani pe o versiune slab calitativa.

 

You may also like...