Guilty Pleasure-ul lui Vladimir Putin

Ce stim despre Vladimir Putin? In primul rand, e rus. Asa am definit multe dintre trasaturile lui de caracter. In al doilea rand, e un rus la conducerea Rusiei. Mai adaugam faptul ca are centura neagra in judo si am cam spus totul despre el. Si totusi, prim-ministrul Rusiei are un secret pe care l-a tinut ascuns cat a putut. Pana acum! Cotidianul The Times a aflat care este guilty pleasure-ul celui mai temut om din Rusia. Asezati-va, veti avea un soc. Ce formatie credeti ca ii place atat de mult lui Vladimir Putin incat ar chema la Moscova pentru un spectacol privat o trupa tribut care interpreteaza melodiile acesteia?
Imaginati-vi-l pe domnul Putin dansand pe Dancing Queen sau strangand un ursulet de plus in brate si varsand o lacrima pe The Winner Takes It All. EI, bine, da! Vladimir Putin este fanul formatiei ABBA.

In timp ce Rusia se confrunta cu toate crizele posibile, la fel ca si restul universului, oficialii de la Kremlin au avut timp sa-i organizeze prim-ministrului un spectacol privat – si cand spun privat ma refer la un public alcatuit din 8 oameni – cu formatia Bjorn Again. Aceasta este o formatie tribut, din Anglia, care interpreteaza cantecele senzatiei pop din Suedia. Pentru reprezentatie speciala de o ora ei au primit 20,000 de lire.

Aileen McLaughlin, una dintre componentele Bjorn Again, spune ca Putin dansa in scaunul sau, canta alaturi de ceilalti, aplauda si striga “bravo!” dupa fiecare melodie. Fostul presedinte nu s-a impotrivit nici atunci cand membrii formatiei au adresat publicului celebrul si internationalul “Haideti, manutele suuuus!”.

Spectacol a fost foarte bine pazit, cantaretilor fiindu-le recomandat sa nu iasa la o plimbare inainte de concert, deoarece cladirea este inconjurata de lunetisti. Se prea poate sa fi fost, deci, unul dintre cele mai bine pazite concerte din Rusia.

smart guess: As da oricat sa vad o inregistrare a acestui concert. De fapt, nu a spectacolului de pe scena, ci a celui din public. Putin dansand pe Mamma Mia!… De nepretuit!

 

You may also like...