Horoscop – chestii ciudate dar interesante

Nu stiu cata vreme a trecut de cand nu am mai citit un horoscop cum o faceam inainte. Asta fiind acum cativa ani, cand imi petreceam o ora pe zi numai citind trasaturile fiecarei zodii, notandu-le pe un caiet (care s-a pierdut in neant) si facand tot felul de cercetari online despre horoscop, compatibilitati si alte chestiuni astrologice. Ei bine, mi-a revenit pofta de a mai face asta, numai ca nu o sa le notez pe caiet, ci pe blog, n-o sa vorbesc despre compatibilitate, ci despre trasaturile generale ale zodiei mele (ca doar nu te astepti sa ti le zic si pe ale tale, ai maini, ai taste, cauta pe google daca esti curios). Cum o sa fac asta? In modul specific mie: corectand si comentand acolo unde nu-mi convine (vezi parentezele unde am scris cu verde).

Trasaturi generale

Simbol: Varsatorul de Apa. Diluviu. Inundatie. Mai toarna un paharel (Sa ne veselim nitel)
Element: aerul. Aerul Varsatorului e incarcat de electricitate statica si imprevizibil. Iti dai seama ca vine furtuna, dar nu poti sa stii cand si cu ce forta. „Intensitate maxima” e o expresie foarte sexy cand nu se refera la fenomene atmosferice scapate de sub control (Daca ai noroc, nu o sa te strivesc, ci doar o sa te zbor)

Calitate: fix. Varsatorul e versiunea umana a tornadei care a dus-o pe Dorothy in tara Oz. Sa incerci sa infrunti un uragan e foarte periculos si cu foarte multe taisuri. Poti sa o faci daca ai picioarele fixate intr-un soclu de ciment sau daca esti intr-un buncar.

Guvernator: Uranus, zeul schimbarilor bruste si Saturn, zeul reprimarii si al status-quo-ului. Zeul pozitiei misionarului cu lumina stinsa si al perversiunilor care nici macar nu stiai ca exista (Amin!)

Activitate preferata: sa ii sfideze pe ceilalti

Carte preferata: „Cum sa comunici cu spiritele pechinezilor morti”

Model in viata: Goldfinger

Idol romantic: Inspectorul Gadget (Pentru ca este atat de… dotat!)

Slujba ideala: seful borgilor

Prima intalnire ideala: sa il rapeasca extraterestrii si sa il supuna la experiemente sexuale (No anal probes please)

Fraza cheie: „Rezistenta e inutila” (E futila, as spune)

Fraza de agatat preferata: „ Ai vazut ce au facut EI padurilor ecuatoriale?”

Parte a corpului: Gleznele, mereu scrantite de atata rasucit pe calcaie si iesit din camera

Zona erogena: incheieturile mainilor si picioarelor legate cu lanturi subtiri de argint care se prind intr-un piercing de diamant din buric (Da’ ce, catusele nu mai sunt la moda?)

Stil romantic: posedat

Ciudatenie sexuala: obiceiul enervant de a sari din pat ca sa aranjeze camera video (Nu e necesar, exista aparate foto cu senzori)

Femeia varsator

Un spirit liber, vesnic curioasa si intotdeauna prietenoasa. Are un farmec enigmatic. Vrea un partener romantic si intelectual. Nu e posesiva sau geloasa (BA DA!), crede ca dragostea se naste dintr-o prietenie frumoasa. E un individ complet …DAR
– E foarte draguta tot timpul pentru ca face numai ceea ce are chef (Indeed)

– E rebela, capoasa si paradoxala. Poate sa fie de un individualism egoist si exasperanta

– Cand e furioasa, s-ar sa se poarte ca un copil isteric – o sa dea din picioare, o sa dea ordine, o sa dea cu lucrurile de pamant doar ca se iti faca in ciuda. Totusi, de obicei, o sa prefere sa adopte o atitudine filosofica cand se enerveaza si sa argumenteze pana cand incepi tu sa te isterizezi (Nu sunt eu cu argumentele, prefer sa ma exteriorizez prin violenta verbala si fizica)

– E imprevizibila, nu o sa stii niciodata ce/cui o sa ii zici adio cand vrei sa pleci (Nimeni nu-mi zice adio inainte sa-i spun eu!)

– Are foarte putine inhibitii in ceea ce priveste aparentele, opiniile si tactul. O sa aduca in discutie subiecte controversate cand e invitata prima data la ai tai acasa

– Ii plac barfele, in special alea cu adevarat nasoale. O sa bata campii toata noaptea despre lucruri absurde, inclusiv care dintre vedete ar putea fi roboti sau extraterestri (SF nu, barfe nasoale da)

– Are un alai de prieteni de toate varstele, sexele, convingerile si personalitatile. E intotdeauna disponibila pentru susmentionatii prieteni la orice ora din zi sau noapte. Casa voastra o sa inceapa sa semene din ce in ce mai mult cu o combinatie intre Gara de Nord si un cabinet de psihoterapie alternativa (si ce daca imi plac homosexualii?)

– Cu cat esti mai ciudat, cu atat o sa te gaseasca mai incitant. Fi gata de experimente sexuale sau o sa sfarsesti langa o partenera foarte plictisita (Y U NOT READY??)

– O lasa rece sentimentalismul siropos. Daca este genul asta, o sa se uite la tine ca la o pierdere de timp

– Este un pic materialista (Putin de tot…)

– „O viata nu e de ajuns” e o filosofie potrivita femeii Varsator (continuarea: … pentru a iubi)

– Are slabiciune pentru barbatii mai in varsta. (Not me, for sure.)

You may also like...