Hotelul, casa noastra din vacanta

Chiar daca mai este cale lunga pana ne intampina vara, nu ne putem gandi decat la concediul pe care il visam cu totii. Fie ca mergem intr-o destinatie de la noi sau din alta tara, concediul este perioada in care ar trebui sa ne relaxam si sa ne distram cat cuprinde. In ceea ce ma priveste, concediul ideal se imparte intre doua regiuni in fiecare vara. Vara nu are farmec fara plaja, mare, nisip si mult soare, asa ca prima destinatie este litoralul.

De cativa ani buni, de fiecare data cand vizitez statiunea mea preferata optez pentru un hotel cochet care isi merita pe deplin cele 3 stele pe care le declara. Aici, am gasit intotdeauna niste oameni primitori, conditii bune si preturi rezonabile cu atat mai mult cu cat rezervarea este facuta din timp. Stilul este unul modern, camerele sunt spatioase si placut utililate, paturile acoperite de lenjerii deosebite, totul fiind aranjat intr-un stil care sa te faca sa te simti ca acasa. Am uitat sa mentionez ca este si foarte aproape de plaja asa ca nu-ti ramane decat sa-ti iei lucrurile necesare si in 2 minute te poti bucura de razele soarelui, savurand o bautura racoritoare.

Dupa cateva zile petrecute la mare, unde distractia este din plin, urmeaza cele 5 zile de relaxare totala la munte. Aici, unde esti departe de zgomote, unde aerul curat iti invadeaza plamanii, unde te deconectezi cu adevarat, ma retrag intr-o zona ascuna intre munti intr-un complex turistic, parca special construit pentru cei care iubesc muntele.

Statiunea este minunata, peisajul absolut superb iar conditiile de nota zece, iar seara dupa o drumetie pe cinste ma scufund in patul acoperit cu lenjerii moderne proaspat schimbate. Pentru mine si cred ca si pentru voi, este foarte important ca perioada concediului sa fie una cat mai placuta si lipsita de orice fel de griji, la fel cum si hotelul in care urmeaza sa ne petrecem noptile trebuie sa fie „casa din vacanta”.

You may also like...