Iata schimbarile care sunt o prioritate in acest an, independent de buget!

Indiferent de venituri, proprietarii se ocupa de crearea unei case primitoare care sa aiba spatii utile si imbunatatite care pot oferi confort si voie buna familie si prietenilor. Esti de acord cu acest statement? Atunci conformeaza-te si pune in scena recomandarile specialistilor in design interior!

Camere pictate
Pictura unei camere este una dintre cele mai rapide si mai putin costisitoare cai de a obtine un spatiu deosebit din punct de vedere estetic. Este, de asemenea, un proiect DIY foarte bun, care poate fi adesea abordat peste weekend.

Inlocuirea podelei
Pardoseala din lemn este alegerea cea mai buna pentru proprietari si potentiali cumparatori. Acest lucru este nu numai pe lista prioritatilor, ci si o miscare inteligenta. Trecerea la pardoseli din lemn de esenta tare poate adauga pana la 2,5% la pretul de vanzare al casei.

Remodelare baie
Cand remodelati o baie, incercati sa creati un mediu spa, cu o combinatie de texturi si finisaje. Potrivit unui raport publicat de Asociatia Nationala a Agentilor Imobiliari, o renovare completa a bucatariei, o modernizare a bucatariei si o renovare a baii au depasit lista proiectelor care cresc valoare pretului de revanzare al unei case.

Remodelarea bucatariei
O bucatarie moderna si functionala este una dintre caracteristicile de top ale proprietarilor de case. Dar este important sa nu treceti peste bordul upgrade-urilor, deoarece, conform stirilor din S.U.A., o mica remodelare a bucatariei va recupera 80% din costul sau, in timp ce o remodela majora din bucataria mijlocie are o rentabilitate de 65% a investitiei.

 

You may also like...