Iesi din cochilie si profita din plin de viață!

Oh nu. Te invită la un grup care iese din nou si nu mai sti ce scuze sa gasesti pentru a evita iesirea. Părinții mei vin în weekend. Voi pleca data viitoare. Dar niciodată nu o faceți. Parcurgeți feedul dvs. Facebook și Instagram, în timp ce nu vă dați seama că ochii se învârt în verde cu invidie. Omule, toată lumea arată atât de fericită. Vă regretați decizia, dar nu într-adevăr. Nu știați ce să faceți sau să spuneți cu toți acei oameni oricum. Dar știi că pierzi.

Nu este prima dată când sa întâmplat acest lucru. Dar ești atât de rău de asta. Nu este ușor să vă îndepărtați de ceva cu care sunteți obișnuit. Cum se dezvăluie multiple oportunități pentru o viață mai bună, știi că trebuie să le iei. Trebuie să hotărâți că acum, veți începe să vă eliberați de coajă și să profitați din plin de viața pe care suntem binecuvântați să o avem. Iată trei modalități de a face acest lucru:

1. Incetati sa mai spuneti “Nu”!

Dacă nu ați avut deja planuri pentru acea zi, nu ezitați să vă alăturați activităților sociale la care vă invită grupul! Chiar dacă este ceva ce nu ați făcut niciodată înainte (atâta timp cât nu este mortală sau ilegală), faceți-o pentru experiență. Niciodată nu știți cine s-ar întâlni, ce s-ar putea întâmpla și ce amintiri noi ați putea crea. Ultima oară când am călătorit în străinătate (acum câteva săptămâni), am fost la Universal Studios Japan și a fost o plimbare numită Dream Hollywood. M-am uitat în sus și călăreții țipau când se apropiau de picătură. A fost un rollercoaster. Nu ar fi nici o problemă … dacă n-aș fi fost înspăimântată de rollercoaster. Am călărit roller-coastere înainte ca acestea să fie mai rapide și mai înalte decât visul de la Hollywood, așa că nu am înțeles de ce eram îngrozit de câte ori văd unul.

Teama de lipsă de control? Poate. Dar în acea zi, mi-am promis că nu o voi călca. Surorile mele mai tinere au călătorit mai întâi și au spus că este cel mai bun pe care l-au condus vreodată. Nu este suficient să mă convingi, am spus. Așa că m-au târât. M-au târât în jur de trei metri până când am spus în cele din urmă că mă duc. Și mă bucur că au făcut-o. Visul de la Hollywood nu ar putea fi cea mai intensă plimbare, dar a avut modelul potrivit al buclelor și al mișcărilor ascuțite pe care mi le-a plăcut.
Știați că puteți alege și propria dvs. muzică? Au fost difuzoare pe tetiera fiecărui scaun și am ales piesa „Pe drumul nostru” de Conceptul Regal. Niciodata nu voi percepe acel cantec in acelasi mod din nou. Hollywood Dream Rollercoaster în Universal Studios Japonia este plimbarea mea preferată de astăzi. După această călătorie scurtă, mi-a făcut să-mi regândesc alegerile de viață. De câte ori am trecut astfel de experiențe din cauza fricii pe care am creat-o în capul meu?
Majoritatea temerilor noastre sunt iraționale și nu au o bază logică. Trebuie să încetăm să spunem nu și să învățăm să spunem mai des. S-ar putea să nu știm răsucirile, buclele și răsucirile, dar niciodată nu ieșim la fel. Spune da chiar acum. Ar putea face diferența.

You may also like...