inFamous Second Son – un shooter ce se lasa asteptat

Desi se axeaza in mare parte pe propriile productii, cu referire la console si jocuri video, cei de la Sony par a se implica tot mai mult in domeniul gamingului si ofera ajutor si altor producatori dornici sa-si expuna realizarile. Bineinteles ca practica are mai multe beneficii, atat pentru cei care au nevoie de o expunere inainte sau dupa lansarea propriului joc, cat si pentru Sony, aceste parteneriate strategice oferindu-le intaietate in ceea ce priveste drepturile pentru anumite jocuri si pot constitui avantaje in fata competitorilor directi: Microsoft si Nintendo.

Revenind la stirea zilei, cel putin asa o catalogam noi, cei care suntem iubitori ai jocurilor de tip shooter, se pare ca Sony a oferit, in premiera, imagini cu singurul si cel mai nou proiect de tip shooter al celor de la Sucker Punch. Numele jocului este  inFamous: Second Son si se doreste a fi unul dintre acele jocuri shooter care va vor scoate din tipar, un joc ce va imbina perfect armele si miile de gloante cu tumultoasa viata de oras, conflictele de la coltul strazii si sutele de misiuni in care trebuie sa mizati pe instinct si experienta.

Nici nu a fost lansat ca deja specialistii l-au inclus deja in lista celor mai ravnite jocuri pentru consola PlayStation 4, un alt avantaj pe care producatorul il are in urma colaborarii cu cei de la Sony. Ce-i drept, Sony nu prea si-a bagat nasul acolo unde nu a simtit ca poate avea de castigat iar  inFamous: Second Son pare a fi o realizare indeajuns de reusita incat efortul promovarii chiar merita.

Sucker Punch nu este unul dintre numele puternice din industria jocurilor insa lansarea lui  inFamous: Second Son poate sa le ofere ceea ce cautau de mult timp: notorietate. Second Son nu este nimic altceva decat un upgrade la primele doua jocuri inFamous, eroul principal, cel inzestrat cu puteri supranaturale, a fost completat de un gameplay destul de solid, o grafica si o dinamica aparte cat si o serie de noi abilitati ce-i vor oferi posibilitatea sa parcurga pasii imprimati in gameplay.
Lansarea lui inFamous: Second Son in Romania va avea dupa data de 21 martie, producatorul dorind sa ofere in mod exclusiv o versiune pentru consola PlayStation 4.

You may also like...