Invataturile Iubirii

In sfarsit va anuntam, nu fara un pic de mandrie datorata implicarii dob.ro in proiect, ca a aparut primul audio-ghid al relatiei de cuplu din Romania.

Majoritatea audiobook-urilor din Romania sunt cu continut beletristic. Desi, probabil, majoritatea celor care le asculta sunt oameni preocupati si de lucruri…hmmm…cum sa le spunem?…mai stiintifice.

In sase volume, „Invataturile iubirii” este un audiobook care vrea sa faca un pic de ordine psihologica in experienta cuplului. Primul volum explica, pe cat se poate, experienta indragostirii, abordeaza problema greselilor la inceputul unei relatii si trece in revista miturile false ale iubirii.

Textul este al unui reputat psiholog, Adrian Nuta. Un tip tanar, lector doctorand al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, formator in Psihologie Experientiala, etc.

Aveti doua sample-uri scurte aici si aici. E o carte cruda, care dezbraca relatiile de tot ce e nenatural. Nu e recomandata oricarui cuplu, serios. Daca voi credeti ca va e bine asa cum va e acum, forget it.

Se poate comanda cu un sms cu cuvantul MIT la 7676, costa vreo 9 Euro cu tot cu transport, oricum o sa primiti intai un mesaj cu conditiile.

You may also like...