Iti doresti un proiect web de nota 10? Lucreaza cu o agentie web!

Un site pentru scopuri personale sau un proiect avansat pentru afacerea ta, oricare dintre aceste doua solicitari ar trebui sa fie plasate in slujba unei agentii web. Stim foarte bine ca exista alternative mai ieftine, mai viabile in ochii anumitor persoane, si dintre acestea amintim doar freelancerii, fie ca sunt romani, chinezi, indieni sau orice alta nationalitate care abunda de oferte pe asemenea nise, insa sunt ele suficient de performante?

Ramanem la capacitate si la rezultate, drept pentru care agentia web este in mod cert alegerea castigatoare. Iar daca esti roman, dezvolti un proiect pentru romani si iti doresti sa ai suportul preconizat in orice moment, o alegere si mai inspirata ar fi sa lasi deoparte agentiile din strainatate si sa acorzi intregul credit unei echipe din Romania.

De ce sa alegi o agentie web din Romania

Fie ca iti construiesti site-ul mult visat pentru a-ti face o reputatie personala pe internet, fie ca esti antreprenor si visezi la un site de prezentare sau portal dedicat comertului electronic, in mod cert poti sa beneficiezi de rezultate foarte bune alegand o agentie web.

Prietenii nostri de la Baboon Software au facut deja un articol pe tema asta pe care poti sa il vezi aici insa noi ducem mai departe povestea si venim cu alte argumente PRO – contra nu credem ca exista, asta pentru ca orice freelancer sau alta persoana conexa nu ofera aceleasi avantaje precum le ofera agentia de web design pe care o veti alege.

  1. Dezvoltare rapida, in ton cu nevoile tale

Da, iti poti dezvolta orice tip de site doresti tu, fie ca va avea 5 sau 20.000 de pagini, 100 sau 50.000 de produse. Bineinteles ca trebuie sa iei in calcul un amanunt foarte important: fie alegi o agentie web experimentata, cu posibilitati de natura umana si operationala, fie mai bine arunci banii pe geam, o agentie fara calitate fiind pierdere de timp.

Dar daca ai facut alegerea corecta, dezvoltarea este nu doar rapida ci si pe gustul tau. Poti manipula designul in ton cu preferintele tale, poti adauga functionalitati peste noapte si te poti extinde in orice moment.

  1. Suportul face diferenta

Nu doar clasicele schimburi de replici via email sunt relevante ci si comunicarea face to face, acele intalniri in care se definesc informatiile importante la inceputul proiectului si nu numai. In cazul agentiei, exista departamente separate pentru dezvoltare, promovare sau mentenanta, persoane alaturi de care discutati si stabiliti ce anume trebuie sa se implementeze in cadrul strategiei curente.

La nivel de suport, principalul avantaj este redat de numarul corespondentilor, absenta unuia dintre membrii agentiei nefiind o povara sau o piedica in dezvoltarea proiectului vostru.

  1. Faci trecerea de la dezvoltare la marketing fara a schimba furnizorul

Succesul nu il poate garanta un simplu site sau magazin online, ulterior trebuie sa il promovezi pentru a ajunge in lumina reflectoarelor. Ai nevoie de trafic, de clienti si de vanzari pentru a supravietui pe nisa ta sau pentru a te dezvolta.

Agentia web, detinand departamente dezvoltate in paralel, va face trecerea cu usurinta de la stadiul de dezvoltare al site-ului la promovarea care iti va aduce clienti si implicit castigurile atat de necesare dezvoltarii companiei tale.

Tu ce ai alege? Un freelancer sau o agentie web?

You may also like...