Jantele de aliaj imbunatatesc performanta masinilor in sezonul rece

Iarna impune provocari conducatorilor auto, tinand cont de temperaturile scazute care afecteaza motorul autovehiculului si care, pe de alta parte, determina conditii impracticabile pe suprafetele importante ale drumurilor publice. Daca motorul are capacitatea de a-si regenera performanta prin pastrarea masinii in garaj sau in locuri ferite de valul de aer rece, jantele sunt supuse la teste dificile la fiecare iesire a masinii din garaj.

Cei mai multi dintre conducatorii auto inclina fara echivoc spre varianta jantelor auto din aliaj de oras precum https://autochrome.ro/jante-auto-aliaj/16/, datorita capacitatii acestora de a sustine performanta masinilor in orice sezon, comportandu-se ca un real partener cu preponderenta in sezonul rece, atunci cand mai mult sau mai putin voit, autovehiculul poate fi fortat sa functioneze, astfel ca si condusul poate deveni o corvoada.

Pe langa faptul ca investesc masina cu un design elegant, datorita cromaticii mate si a modelelor minimaliste, seturile de jante din aliaj Autochrome asigura un condus confortabil datorita faptului ca sunt mult mai usoare decat celelalte tipuri de jante auto si sunt potrivite pentru drumuri lungi, pentru un concediu prelungit in plin sezon de iarna, tinand cont de faptul ca se racesc intr-un timp scurt. Aceste avantaje conduc nemediat si la principalul avantaj al jantelor din aliaj, acela ca nu ruginesc, indiferent de umezeala sau schimbarile de temperatura la care sunt expuse, lucru pentru care si sunt atat de recomandate in conditii de ninsoare.

Avand in vedere avantajele incontestabile si durabilitatea pe care jantele din aliaj le-au dovedit de-a lungul timpului, comportandu-se excelent in toate anotimpurile, magazinul online AutoChrome si-a reintregit portofoliul de jante din aliaj pentru a face fata solicitarilor primite, deja, inca din timpul sarbatorilor de iarna.

Seturi de jante aliaj 15 si 16

Ca orice alta clasa de jante, modelele din aliaj de 15 inci distribuite de AutoChrome provin de la producatori certificati sub egida VIA, DOT, SONCAP, ISO/TS 16949:2009, TSE, SN: https://autochrome.ro/jante-auto-aliaj/15/. In urma fabricarii acestora, producatorii supun jantele din aliaj 15 ” la teste periodice in atelierele proprii, pentru a avea siguranta furnizarii unor produse complet sigure, in privinta carora nu se pot ridica semne de intrebare. De aceea, AutoChrome contribuie la strategia promovata de partenerii sai si oferteaza conducatorii auto cu o serie de conditii avantajoase si sigure, pentru ca acestia sa experimenteze calitatea de top a celor mai sigure si performante jante auto.

Jantele din aliaj cuprinse in portofoliul Autochrome sunt insotite de un Certificat de Garantie, care atesta calitatea superioara a produselor, oferind o garantie de pana la 24 de luni a jantelor. In plus, gama de dimensiuni, modele si specificatii in care se incadreaza jantele din aliaj este extrem de vasta, permitand accesorizarea conforma atat a masinilor puternice, de teren, cat si a masinilor de oras. Dimensiunea jantelor din aliaj propuse de AutoChrome este cuprinsa intre 15 – 18 inci, iar preturile variaza intre 1.497 Ron pentru jante aliaj 15 inci si 2.785 Ron pentru jante aliaj 18 inci, oferind posibilitatea conducatorilor auto de a-si accesoriza masinile intr-o nota eleganta, specifica anotimpului curent, chiar daca dispun de un buget limitat, ramas in urma sarbatorilor.

Iarna si-a intrat in drepturi, iar ninsoarea de la munte se va muta in scurt timp in marile orase. Recomandarea care vine in sprijinul conducatorilor auto este aceea de a-si echipa masinile corespunzator, cu jante din aliaj rezistente la conditiile vitrege, intrucat aceste anu ruginesc si asigura un condus confortabil. In plus, pretul jantelor din aliaj este net mai mic decat al celorlalte tipuri de jante, si sunt disponibile intr-o gama generoasa, care satisface nevoile tuturor masinilor, fie ca este vorba de o masina puternica sau una de oras.

You may also like...