Klaxons pentru prima data in Romania

Celebra trupa britanica se alatura celor de la Orbital, Franz Ferdinand si The Faint in line-up-ul celei de a doua zile de festival, pe 3 iulie.

Klaxons si-a inceput cariera in 2005, la Londra, in doar doi ani devenind una dintre cele mai apreciate trupe de brit indie – dance punk de pe scena muzicala internationala. Primul material discografic, „Myths of the Near Future”, a fost lansat in ianuarie 2007, intrand direct pe locul 2 in clasamentul din UK . In acelasi an, trupa a fost recompensata cu numeroare premii, printre care unul pentru „Cel mai bun grup” din partea revistei NME si un Mercury Music Prize pentru „Myths of the Near Future”.

Succesul trupei a continuat si in 2008, albumul lor de debut aducandu-le un nou premiu NME, la categoria „Best Album”, single-ul „Golden Skans” fiind considerat drept cea mai buna piesa internationala in cadrul NME Awards SUA.

smart guess: devine interesanta treaba asta cu confirmatu’ bucata cu bucata, dincolo de PR-ul evident. In felul asta ai timp sa vorbesti mai mult de trupa care vine, sa mai bagi o auditie, sa-ti mai dozezi asteptarile etc.

 

You may also like...