Lansare eco-haiduceasca

Citat ca fiind unul dintre cele mai importante filme ale timpului nostru, documentarul “The Age of Stupid” (în care îl veţi vedea pe minunatul Pete Postlethwaite, ştiţi, Kobayashi din “Suspecţi de serviciu”) a fost ales să fie prezentat unei audienţe mondiale marţi, 22 septembrie.

De la Berlin la Buenos Aires, din Turcia în Tailanda, sute de cinematografe din peste 40 de ţări vor difuza filmul la această dată. Alte ţări (printre care şi România) vor avea “mini premiere” organizate de voluntari.

Puteţi participa la mini-premiera organizată la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (Calea Plevnei 61) pe 22 septembrie, ora 18:30.

smart info: Accesul este liber dar numărul de locuri este limitat. Vă rugăm exprimaţi-vă intenţia de a participa la e-mail butnaru_nadia@yahoo.com până cel târziu duminică, 20 septembrie, şi veti fi contactat cât de curând.

Smart guess: lansarea oficiala a avut loc in primavara anului asta, insa premiera de marti are o semnificatie aparte, e un fel de mobilizare mondiala. Primul pas e usor: o vizionare 😉 Documentarul a strans multi admiratori si sustinatori, de la Moby si Tom Yorke pana la Kofi Annan. Are o abordare neobisnuita, o dinamica si o constructie care au capacitatea sa mobilizeze, nu sa deprime. Dar despre film vorbim mai multe saptamana viitoare. Sper sa ne vedem marti!

 

You may also like...