Laptopurile de gaming la mare cautare – cele mai bune laptopuri pentru jocuri

Cu toti stim ca jocurile video sunt la mare cautare in randul celor mici si nu numai, diversele firme producand jocuri pe banda rulanta de orice tipuri, cele mai cautate fiind cele de strategie, sporturi si cu bataie sau impuscaturi.

Insa, laptopurile clasice de masa, nu sunt concepute pentru a rula astfel de jocuri, majoritatea  avand cerinte video sau de hard-disk foarte mari, astfel rezolutiile la care suntem nevoiti sa le jucam sunt unele mici si nu ne ofera satisfactie.

Cu siguranta credem ca ceea ce este mai scump este si mai bun, dar ce ne facem ca nu este asa? Jocurile apar pe banda rulanta, iar tu ai un laptop ieftin si bun, dar care intampina erori si iesiri bruste din joc?

Afla ca totul tine de performantele placilor de baza, celor video, aici fiind o competitie acerba intre Nvidia si Amd.

In 2017, cu siguranta esti foarte atras de jocurile noi si poate doresti sa incerci si ceva nou,  iar laptopul care il ai in dotare nu te ajuta sa faci acest lucru.

Ultimile  noutati  de la Asus vin in ajutorul gamerilor de pretutindeni si anunta ca urmeaza sa scoata pe piata modele noi, cu dotari de inalta calitate pentru toate buzunarele.

Astfel, tu vei putea rula jocuri cu rezolutie inalta, iar toate setarile vor fi materializate la capacitate maxima fara ca tu sa mai intampini probleme de vreun fel.

Modelele ROG GL553 si GL753 sunt dotate cu procesoare Intel Core I7 si cipuri  de grafica Nvidia GTX 1050 sau 1050 Ti. Marimea displayului este de 15,6 inci, respectiv 17 inci, iar acestea au Windows 10 in dotare.

Modelele ROG GL502 si GL 702 au arhitecturi ce pot fi configurate pe modele noi Nvidia cum ar fi GPU GTX 1060 si GTX 1070 si vor fi pe piata in 2 variante anume ROG Armour Titanium si Plasma Copper.

Insa ajungem si la modelele care aduc performante maxime in ceea ce priveste jocuri si aceasta este varianta ROG G752VS care  are placa video GTX 10 si o memorie RAM de pana la 64 GB DDR4. Ce e nou la aceasta varianta se raporteaza la procesorul care este deblocat si poate fi adus pana la 4,3 Ghz cu anumite ajustari. Sistemele de racire au o tehnologie unica ce dispun de conducte cupru si camera de vapori care va asigura ca laptopul dumnevoastra nu se va supraincalzi.

De asemenea nu trebuiesc uitate nici modelele ROG G701VI si GX800VH care au un design unic si vin cu un model nou de tastura foarte interesant colorat si care prezinta LED-uri.

Astfel Asus vine in noul an si lanseaza o provocare atat pentru gameri cat si pentru firmele rivale, cu modele noi, aduse la urmatorul nivel, capabile sa suporte orice cerinte ale unui joc nou, dar si altor operatiuni pe timp indelungat.

You may also like...