The Last of Us este cel de-al treilea cel mai bine vandut joc din 2013

PlayStation, unul dintre cele mai importante nume din industria jocurilor video, a lansat de curand un comunicat de presa prin care incearca sa faca ordine in randul celor mai bine vandute jocuri din acest an. Daca in vara acestui an, The Las of Us devenea cel mai bine vandut joc din 2013, recordurile au fost date peste cap de lansarea a altor doua jocuri. In primul rand GTA 5, creatia celor de la RockStar Games atingand cote inimaginabile, in primele trei zile de la lansare viind cumparate copii in valoare de peste 1.2 miliarde de dolari. Desi nu se mai astepta nimeni ca recordul sa fie batut in acest an, a venit randul lui Call of Duty Ghosts sa sparga topurile, in mai putin de 24 de ore de la lansare fiind vandute copii in valoare de peste 1 miliard de dolari.

Ce-i drept, valoarea totala a copiilor vandute include atat versiuni pentru PlayStation 3 cat si versiuni pentru Xbox 360 sau Nintendo Wii. Cunoscandu-se popularitatea consolelor PlayStation, o buna parte dintre utilizatori fiind fani fideli ai acestor device-uri, indraznim sa spunem ca cifrele enuntate de cei de la Sony sunt mai mult decat veridice si de luat in calcul.

Vom discuta despre The Last of Us, jocul care ocupa pozitia a treia in randul celor mai bine vandute materiale dedicate gamingului in 2013. Din punct de vedere al vanzarilor catre utilizatorii PlayStation 3, The Last of Us a fost primul care a daramat recordurile acestui an, vara lui 2013 oferindu-i titulatura de cel mai bine vandut joc al anului.

Vandut in mai bine de 3.4 milioane de copii, The Last of Us este un joc cu adevarat inteligent, gameplay-ul oferindu-va posibilitatea de a parcurge o calatorie printr-o lume total schimbata. Este vorba despre o epidemie care s-a aprofundat timp de 20 de ani si care a produs numeroase modificari in randul omenirii si a ecosistemului. Personajele principale sunt Joel si Ellie, cei doi aflandu-se intr-o lupta disperata de a salva lumea si de a pune capat acestui accident care poate conduce la distrugerea definitiva a populatiei Pamantului.

You may also like...