Latinii iubesc exagerarile

Deci, “stiri misto”¨: sobolanul coleg e, cum sa va zic eu ca sa intelegeti, “obosit” dupa o seara in care a curs multa Margarita, asa ca sunt eu la butoane. Si, in timp ce el are multa treaba in baie 🙂 , eu o sa va spun povestea sfintei aproximari. Sfanta aproximare guverneaza toate tarile latinoide unde natura isi face de cap prin frumusete iar oamenii isi fac de cap asa, ca sa pastreze echilibrul lucrurilor.

Aseara am fost anuntati ca un mare matador mexican, Pedro Hermoso, o sa ia taurul de coarne intr-o real corida, ceea ce noua ni se potrivea perfect pentru ca ar fi fost prima intamplare de acest fel la care am fi asistat. Emotionati, curiosi si tematori ca nu ne vom tine firile, am traversat orasul pana la locul unde urma sa se intample sangeroasa fapta. Numai ca ajunsi acolo aveam sa constatam ca nu era nici urma de matador, nici de taur. Furat de importanta evenimentului receptionerul de la hotel a omis un amanunt important: “Pedro cel frumos” (hermos O:) o sa se lupte cu taurul pe 26 … februarie!! Din cauza “sfintei aproximari” gresise luna. Un pic.

Buuun … Dezamagiti si avand pe buze niste injuraturi romanesti nu foarte greu de descifrat de o minte mexicana exersata, ne-am continuat seara intr-un restaurant construit intre doua acvarii: unul in care isi duceau traiul niste rechini si altul in care se jucau niste delfini.

You may also like...