Mai putin educati, mai bine aparati

S-au gasit bani pentru pensionari si, drept urmare, bugetul a trebuit modificat pentru a treia oara in acest an, 250 de milioane de euro mergand spre Ministerul Muncii (ironic totusi ca intr-o tara in care toata lumea e de acord ca se trage chiulul avem un minister cu o astfel de denumire). Desi s-a trambitat pe toate canalele ca avem un surplus de fonduri la buget, culmea e ca nu toate ministerele au iesit pe plus, existand cazuri in care sumele exista, „dar nu li s-au dat, ci li s-au luat”.

Campioana la acest capitol este, bineinteles, eterna prioritate nationala, Educatia. 132 de milioane de euro au fost sterse dintr-un foc din bugetul ei si mutate aproape in intregime (130) la Ministerul de Interne. Refuz sa ma mai intreb de ce baietii astia primesc niste salarii de parca am fi tot timpul gata sa invadam tarile vecine!

Revenind la profesori, am citit un articol care semnala faptul ca incepand din 2003 salariile lor au crescut cu 100%. Depinde doar de ei sa fie optimisti si sa citeasca doar ultima parte a frazei.

You may also like...