Moduri de a imbunatati Ping-ul

Consolida-ti semnalul existent

Daca observati niveluri ridicate de ping, ar putea fi util sa va consolidati semnalul existent trecand la o conexiune Ethernet cu fir. Multi jucatori fac automat acest lucru pentru a se asigura ca au cea mai buna conexiune la internet posibila. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi dificil daca configurarea dvs. de joc este intr-o camera diferita de routerul dvs. de internet.

Daca nu va puteti conecta direct la routerul dvs., incercati sa fiti cat mai aproape de routerul dvs. In mod ideal, routerul dvs. ar trebui sa fie alaturi de setarea dvs. pentru jocuri. De asemenea, puteti incerca testele de viteza mentionate in articolul precedent in diferite zone ale casei dvs. pentru a vedea unde este cel mai puternic semnalul dvs., apoi apropiati-va cat mai mult posibil.

Utilizati un adaptor Powerline

Un adaptor pentru reteaua electrica extinde esential conectivitatea Ethernet in casa ta, fara cabluri suplimentare. In loc sa se bazeze pe cabluri, un adaptor pentru reteaua electrica ruleaza semnalul prin firele electrice din peretii casei tale catre un receptor pe care il poti conecta prin cablu Ethernet si, in unele cazuri, Wi-Fi.

Acest lucru este practic la fel de bun ca si conectarea routerului dvs. direct la configurarea jocurilor dvs. si creeaza o conexiune mult mai rapida cu ping-ul inferior. Adaptorii Powerline sunt ideali pentru jucatorii care inchiriaza sau nu doresc sa faca gauri in peretii lor pentru a rula fire.

Un adaptor powerline functioneaza astfel: conectati un adaptor powerline in apropierea routerului si il conectati la routerul dvs. folosind un fir Ethernet. Apoi conectati un al doilea adaptor powerline langa centrul de jocuri si il conectati la computer sau consola de jocuri folosind un cablu Ethernet. Este demn de remarcat faptul ca adaptorii pentru reteaua electrica functioneaza cel mai bine atunci cand sunt conectati direct la o priza de perete in loc sa fie folositi cu prelungiri, intrerupatoare de circuit sau protectoare de supratensiune, deoarece acestea pot intrerupe semnalul.

Deci, ce adaptor powerline ar trebui sa obtineti? Indiferent de unul pe care il alegeti, asigurati-va ca are suficient potential de mbps pentru a trimite, primi si descarca media si datele pe care le utilizati in mod regulat in timpul jocurilor. Iata cateva dintre cele mai bune adaptoare powerline pentru jocuri:

  • Set de adaptor Trendnet Powerline 1200 AV2 (PC Gamer)
  • TP-Link AV2000 Powerline Adapter (Lifewire)
  • Extollo PowerLine LANSocket 1500 (Lifewire)

Actualizati-va routerul pentru jocuri

Daca ati exclus problemele de mai sus si dispozitivul dvs. de jocuri inca se confrunta cu un ping-ul rau, poate fi cel mai usor sa actualizati complet routerul. Dar, cu toate optiunile existente, este important sa va faceti cercetarea inainte de a va angaja la o achizitie.

You may also like...