Nu prea am mai avut timp liber

O pauza cam lunga a luat Ratatouille si incercind sa dea socoteala la CEO a reusit sa biiguie citeva explicatii mai mult sau mai putin plauzibile. Prima ar fi aceea ca trinta cu cozonacii l-a extenuat. Hmmm … inima rece de CEO nu prea s-a inmuiat mai ales ca acestia, cozonacii adica, au fost ca intotdeauna … prea putini asa ca acum s-au cam terminat, mirosul s-a risipit ca si cum nici n-ar fi fost. Si asta in ciuda faptului ca anul asta, pe timp de Wirtschaftskrise, am folosit cea mai mare cantitate de faina ever.

A doua explicatie bineinteles ca s-a orientat catre sticlele de vin si bere care zangane golite pe balcon in bataia vintului. Evident ca a fost o idee si mai proasta ca adica: “Da’ nu le-ai dus la gunoi pina acum?!”

Dar hai ca nu ghiciti cu ce m-am scos pina la urma! Mai … cica am stat si am clocit New Year’s resolutions, pe modelul Dojo, pentru blog! Asa ca postul asta este un fel de extemporal pentru mine in fata CEO coolnewz.info motiv pentru care va rog sa ma ajutati cu ce fitzuici se poate pe care sa mi le strecurati in comentarii. Pe sestache!

Asadar lucrarea asta de control cica este despre cum sa facem blogul mai bun, mai frumos, mai vizibil. Cum sa ne cumparam cite un … cogeac din blogul asta! (Apropo, mai tineti minte cogeacul, bomboanele alea sticloase pe bat?! Acu le zice Chupa Chups de nici copiii nu se mai apropie de ele!) Sa tipam sus si tare ca da, ne intereseaza si Zelist, si trafic, desigur pastrind ceea ce subiectivismul nostru numeste “standard”.

You may also like...