Nunta in aer liber – un eveniment de neuitat pentru invitatii dumneavoastra

Este cunoscut faptul ca nunta este unul dintre cele mai importante moment din viata fiecarui om. Fiecare din noi isi doreste o nunta ca in povesti, o nunta de vis. De multe ori acest lucru se intampla, ceea ce nu poate fi decat excelent pentru miri. Personalitatile traditionale sunt acelea care vor aduce in cadrul acestui eveniment muzica populara nunta, in timp ce cuplurile moderne vor miza pe un program artistic contemporan.

O optiune pentru o nunta de visa ar fi nuntile in aer liber. Nuntile in aer liber sau in cort sunt foarte romantice si deosebite, insa planificarea lor necesita munca si  implicare deosebita din partea organizatorilor. In cazul in care doriti sa organizati o astfel de nunta, va oferim cateva sfaturi necesare.

Un prim sfat ar fi sa va ganditi in primul rand la confortul invitatilor. In primul rand trebuie sa va orientate in functie de anotimpul in care se desfasoara nunta. In cazul in care este vara, ofera-le invitatilor bauturi reci, evantaie, iar in cazul in care este foarte cald puteti monta din loc in loc ventilatoare. In cazul in care vremea este mai racoroasa sau nunta se desfasoara toamna sau primavara, le poti sugera invitatilor sa-si ia si niste haine mai groase pentru perioada noptii, sau puteti monta incalzitoare din loc in loc.

Un alt sfat este sa va faceti si un plan de rezerva, asta in cazul in care afara ploua sau este vant. Un alt sfat foarte important este legat de muzica.Trebuie sa te asiguri ca muzica din timpul petrecerii este de calitate, astfel incat toti invitatii sa se simta bine sis a danseze cat mai mult. In cazul in care nunta se petrece in Bucuresti sau in imprejurimi, sunt foarte multe formatii nunta ce presteaza servicii, dar trebuie sa faceti aceasta alegere cu mare grija. Pe site-ul formatienunta.net o sa gasiti detalii semnificative despre taraful Simona Tone – un ansamblu muzical care va poate oferi momente artistice de exceptie.

Un alt sfat util in cazul in care hotarati sa organizati o nunta in aer liber, este sa aveti grija mare la insecte. In cazul in care faci aceasta alegere iti dorim ca toate sa iasa exact asa cum iti doresti. Mai mult decat atat, te felicitam pentru hotararea curajoasa de a organiza nunta in aer liber.

You may also like...