O cafea recomandata pentru cei care pun pret pe sanatatea lor

Acum in Romania puteti beneficia de “FITNESS – COFFEE”  singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec armonios cu plante(medicinale) si condimente naturale .

La baza celor 3(trei) sortimente importate in acest moment este cafea Arabica(80%) si Robusta(20%) de cea mai buna calitate , ambele atent selectionate , provenind din zone cu minima poluare , ambele cu un grad mic spre mediu de continut de cofeina .

Sortimente importate si existente in piata :

“Fitness – Antioxidant -Coffee” – poate fi considerata o cafea care prin cele 16 plante(medicinale) si condimente naturale continute , ajuta la mentinerea unei bune stari de sanatate , fiind dezvoltata in special pentru oamenii activi . 6(sase) dintre plantele(medicinale) continute au capacitatea de a determina un proces de slabire(pierdere in greutate) , asigurand in acelasi timp o buna energizare a organismului .

“Fitness – Sensual – Coffee” – datorita plantei principale (una dintre cele 13 din continutul ei) si anume Damiana(Thurnera Aphrodisiaca) , poate fi considerata ca fiind o cafea afrodisiaca . In acelasi timp aceasta planta este un rejuvenator de prostata . Paducelul(o alta planta continuta) are capacitatea de a regla tensiunea arteriala in sensul ca o reduce atunci cand este prea ridicata , sau o creste atunci cand este prea scazuta .

“Fitness B-Fine Coffee” – este singura cafea din lume gandita , cercetata si dezvoltata pentru persoanele cu diabet zaharat tip II . 4(patru) dintre plante continute si anume Iarba de Bermuda , Ienuparul , Papadia , Mesteacanul Alb plus Scortisoara(ca si condiment) , existenta in toate cele 3 sortimente , au capacitatea de a reduce nivelul glucozei din fluxul sangvin .

You may also like...