O diferenta cheie intre castigatori si pierzatori

Exista diferente mari intre castigatori si pierzatori. Dintre acestea, una dintre cele mai mari este atitudinea fata de ceea ce au sau nu au. Diferenta este urmatoarea: pierzatorii se plang de ceea ce nu au in timp ce castigatorii profita din plin de ceea ce au. Ar putea parea simplu, dar aceasta diferenta joaca un rol important in a face pe cineva un castigator sau un ratat.

Vedeti, nu va puteti astepta ca situatia dvs. sa fie ideala inainte de a obtine ceva. Va exista intotdeauna ceva ce va lipseste. Daca asteptati pana cand totul devine ideal, este posibil sa nu faceti niciodata ceea ce trebuie sa faceti. Deci, ar trebui sa profiti cat mai mult de ceea ce aveti.

In mod similar, s-ar putea sa nu aveti prea multe acum, dar puteti sa profitati la maximum de ceea ce aveti.

As dori sa ma concentrez doar pe doua lucruri: accesul la Internet si timpul liber.

1. Acces la Internet
Daca puteti citi acest articol, atunci aveti acces la cea mai bogata resursa de pe planeta: Internetul.
Intrebarea este: ati facut cel mai mult prin aceasta? Ati folosit-o pentru a invata lucruri noi? Ati folosit-o pentru a experimenta si a crea proiecte indraznete? Sau poate chiar sa inceoetu o afacere? Din pacate, Internetul contine si multe distrageri. Daca nu sunteti atent, puteti utiliza Internetul doar pentru placerile pe termen scurt, si nu pentru beneficiile pe termen lung.

2. Timp liber
Chiar daca esti ocupat, sunt sigur ca mai ai timp liber, poate in timpul noptii acasa sau in anumite momente din timpul zilei. Ar trebui sa profiti la maximum.

S-ar putea sa nu aveti prea multe, dar sunt sigur ca aveti acces la internet si ca aveti un timp liber. Profitati la maximum de ele. Poate deschide calea pentru a va atinge intregul potential.

You may also like...