O solutie mai ieftina si mai rapida pentru a proiecta o casa de vis

O casa reprezinta un vis pentru fiecare dintre noi, cu atat mai mult daca pentru cei din Bucuresti. Astfel, cand avem in gand sa punem in practica planul de a costrui o casa, este foarte important de vazut ofertele de proiecte case tip, care se dovedesc mult mai avantajoase decat alegerea unui proiect de casa personalizat.

O astfel de oferta completa de proiecte case se poate gasi la orice birou de arhitectura, proiectele stranse de-a lungul timpului de acestea devenind un soi de proiecte tip, casele proiectate astfel avand in mod clar un pret mai mic. Un exemplu de birou de arhitectura este Hope Project din Bucuresti, undeva in Mihai Bravu, care are un portofoliu foarte mare de proiecte de case avand in vedere ca este vorba de o echipa destul de tanara de arhitecti si ingineri, care au totusi o experienta de peste 10 ani in proiectarea de case.

Proiectele de case realizate de acest de birou de arhitectura sunt toate proprii (nu sunt luate dupa net sau din alte surse) si au un orizont larg, portofoliul cuprizand proiecte diverse de case, fie ca doriti stilul american, cu etaj, sau case ieftine, mici, cu parter sau cu mansarda. De asemenea, un birou de arhitectura va poate ajuta sa obtineti si avizele si acordurile necesare elaborarii proiectului complet al casei pentru obtinerea autorizatiei de construire.

In final, va recomandam ca atunci cand aveti in plan sa va faceti un proiect pentru casa dumneavoastra sa consultati un birou de arhitectura si sa consultati astfel oferta de proiecte case pe care o au in portofoliu. S-ar putea sa va placa si sa va alegeti cu un proiect al casei mai ieftin decat daca ati cere un proiect special pentru viitoarea dumneavoastra casa.

You may also like...