Obama a fost ameninţat de Al-Quaida

Aşa cum îi stă bine oricărei reţele teroriste, Al-Quaida are propria casă de producţie de filme documentare. Cum oamenii lui Osama au de sărbătorit 13 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, geniile malefice din spatele Al-Quaida au hotărât că trebuie neapărat să lanseze un documentar aniversar în care să îşi dea cu părerea despre situaţia actuală a lumii mai toţi înţelepţii lumii teroriste.  Potrivit Mediafax, pe parcursul celor 108 minute de păreri mai mult sau mai puţin obiective, oameni importanţi ai reţelei discută despre alegerile din SUA, ultimele mişcări jihadiste şi, evident, despre inevitabila criză financiară.

Cele mai interesante declaraţii vin din partea lui Ayman al-Zawahiri, numărul doi în ierarhia grupării teroriste. Acesta îl atacă din nou pe preşedintele american Barack Obama, adresându-i insulta maximă pentru orice cetăţean al Planetei – comparaţia cu George W. Bush. „America a venit cu o nouă faţă ipocrită, zâmbindu-ne, dar înjunghiindu-ne cu acelaşi cuţit folosit de Bush”, spune al-Zawahiri în documentarul The West and the Dark Tunnel. Cei de la Al-Quaida nu pierd nicio ocazie pentru a face câteva ameninţări. De data asta, se pare, a venit rândul presedintelui SUA.”Cu voia lui Allah, sfârşitul tău va fi în mâinile naţiunii musulmane, astfel încât lumea şi istoria vor fi libere de crimele şi minciunile tale”, i-a transmis Ayman al-Zawahiri lui Barack Obama.

Potrivit specialiştilor, atacurile violente ale teroriştilor vin ca urmare a creşterii popularităţii preşedintelui american în Orientul Mijlociu, mai ales după discursul ţinut de acesta în Cairo, la începutul verii.

smart guess: Cu Al-Quaida nu prea e de joacă, o ştie toată lumea, indiferent de toate teoriile conspiraţiei. Nu am auzit nicăieri nicio versiune care să susţină deplina nevinovăţie a teroriştilor lui Osama. Cu toate astea, până la urmă, e ceva serios în ameninţările grupării teroriste sau nu e totul decât un alt fragment din jihadul de vorbe goale ale Al-Quaida?

 

You may also like...