Ochelari soare si pentru cei mici

Vara este anotimpul in care copii petrec cel mai mult timp in aer liber, mai ales daca mergeti la vacanta la plaja. Cu siguranta protejati pielea micutilor de razele puternice ale soarelui, dar cum ramane cu ochisorii? Este nevoie de ochelari soare, care sa le protejeze ochii, ca dupa trecerea timpului sa nu aiba probleme.

Acum gasiti pe piata si ochelari soare copii, care sunt special create pentru nevoile celor mici. Dar trebuie sa fiti atenti, ca modelul ales sa fie cu adevarat potrivit. Alegeti doar ochelarii de soare, care ofera protectie de pana la 100% impotriva razelor ultraviolete. Lentilele din plastic sunt mai potrivite pentru ca pe langa faptul ca ofera mai mare protectie, se sparg mult mai greu, astfel copii nu se vor rani. Va recomandam sa alegeti ochelari cu lentile polarizate pentru ca elimina stralucirea si de pe suprafetele plane, astfel se vor puta juca linistiti. Fiind vorba despre copii, achizitionati ochelari de soare rezistenti care rezista socuri. Ca ochelarii sa nu le deranjeze pe micuti, optati pentru modele usoare, altfel vor aluneca de pe nas. Totodata, evitati modelele carora sunt aplicate componente metalice si ascutite, deoarece le pot cauza rani.

Daca copilului dumneavoastra nu le plac ochelarii de soare, trebuie sa il convingeti ca este pentru binele lui. Cel mai usor mod este daca purtati si dvs. ochelari de soare, astfel si micutii se vor obisnui mai repede. O alta modalitate ar fi sa alegeti ochelari soare, care sa aiba rame colorate care sa le atreaga atentia. Investiti in ochelari de soare copii pentru sanatatea micutilor.

You may also like...