Optimizați-vă ziua cu învățarea audio

Învățarea audio este o modalitate foarte bună de a vă optimiza ziua. Un motiv evident este că cunoștințele și informațiile actuale cresc foarte rapid dincolo de capacitatea noastră de a face față acestei situații. Singura modalitate de a se descurca este prin creșterea capacității noastre de învățare. Trebuie să învățăm să luăm informații la o rată mai mare și mai mare. Nu putem învăța modul în care eram noi.

O modalitate de a face acest lucru este găsirea mai mult timp pentru a învăța. Trebuie să încercăm să convertim ceva timp care în mod normal nu este folosit pentru a învăța în învățare.

În acest scop, învățarea audio este o soluție foarte bună. Există mai multe motive pentru aceasta:

Învățarea audio ne permite să învățăm ceva în timp ce facem altceva

Aceasta înseamnă că putem termina sarcinile la îndemână, în timp ce în același timp învățăm ceva nou despre lume. Învățarea audio ne permite să realizăm mai mult într-un anumit moment.

Învățarea audio nu necesită timp suplimentar

Din moment ce ar trebui să facem acele sarcini oricum, adăugarea de învățare audio în timp ce faci acele sarcini nu ne va costa timp suplimentar. Pur și simplu adăugăm mai multă valoare la acel moment. Creștem calitatea timpului fără a mări cantitatea de timp necesară.

Învățarea audio ne învață să învățăm în mod diferit

Mulți oameni – inclusiv eu – sunt învățați vizual. În mod normal, ei învață prin ceea ce văd prin alte metode. Sau ei învață prin ceea ce citesc mai mult decât orice altceva. Deși acest lucru este un lucru bun, acest lucru nu mai poate fi suficient în această epocă a lumii rapide. Trebuie să ne deschidem mintea la noi metode de învățare. Învățarea audio ne învață să fim cursanți auditivi care învață prin ceea ce ascultăm.

Cred că aceste trei motive sunt suficiente pentru a sublinia importanța învățării audio. În această lume fast-pacing, învățarea audio este în mod clar calea de parcurs.

You may also like...