Orbital! La vara!!!

Nume cult al genului electro, Orbital revine pe scena internationala dupa o pauza de aproape 5 ani! Noul turneu al duo-ului britanic va ajunge anul acesta pentru prima data in Romania, pe 3 iulie, la B’ESTFEST.

Dupa 20 de ani de la debut, Paul si Phil Hartnoll revin in formula care i-a consacrat, planuind pentru 2009 un turneu mondial. Avand o reputatie live de invidiat, Orbital a sustinut de-a lungul carierei show-uri explozive in fata a zeci de mii de oameni, inclusiv in cadrul unor festivaluri legendare precum Woodstock ’94 si Glastonbury (concert inclus de Q Magazine in topul „cele mai bune 50 de show-uri live din toate timpurile”!).

„Publicul roman a fost extraordinar in 2007 si abia astept sa revin in Bucuresti, de data aceasta impreuna cu Paul, in formula completa Orbital. Show-ul asta va intra in istoria B’ESTFEST!”, a declarat Phil Hartnoll, care in vara lui 2007 a fost prezent pe scena primei editii a festivalului.

smart info: Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro precum si in reteaua magazinelor Diverta.

 

You may also like...