Organizatorii au confirmat: Placebo in Romania!

Va spuneam ieri ca e o chestiune de cateva ore pana cand unii dintre organizatorii de concerte din Romania isi vor revendica oficial concertul Placebo. Si asa a fost. Potrivit ziarului Cotidianul, One Event aduce din nou Placebo la Bucuresti, pe 21 iunie, la Romexpo.

One Event i-a adus si in 2006. Concertul de atunci a fost sold-out si a facut parte din turneul de promovare al albumului Meds. De data aceasta, Placebo va veni in Romania cu un nou album, neintitulat inca, primul in noua componenta. Despre acest nou material discografic, Brian Molko, solistul formatiei spune ca trateaza teme mai putin sumbre decat a facut-o precedentul lor album. Ce inseamna optimist in viziunea Placebo, ramane de vazut.

Organizatorii 0 au anuntat ca biletele vor fi puse in vanzare vineri, 13 februarie. Pretul acestora va fi de 175 lei (Zona A) si 100 lei (Zona B) si vor putea fi cumparate de pe www.myticket.ro, din magazinele Diverta si Muzica si din cluburile Control, Fire si Fabrica.

smart guess: In ciuda crizei financiare, anul concertistic 2015 se anunta unul de exceptie. Asa cum am mai zis, asteptam de ceva vreme ca Placebo sa se intoarca in Romania si ma bucur ca in vara asta agitata o vor face. Din cate am inteles, numele mari inca nu s-au terminat. Fiti, deci, pe receptie! Mai urmeaza suprize!

You may also like...