Parfumurile de lux, mireasma parfumurilor de nisa imbie tot mai multe romance

Parfumuri feminineParfumurile de lux reprezinta o categorie aparte, care atrage nu doar prin mirosuri frumoase. Aceste esente au o aura aparte care le deosebeste de parfumurile de masa. In primul rand au acea savoare naturala, care imbie, nu plictiseste si le face sa fie purtate ani in sir cu aceiasi placere. Sunt acele esente de lux care te fac sa te le iubesti de la prima atingere!

Coform specialistilor, apartin acestei categorii acele esente obtinute doar din ingrediente naturale de calitate, care se diferentiaza imediat si produc simtului olfactiv desfatare suprema. Este clar ca aceste parfumuri de top pentru femei sau barbati nu sunt tocmai accesibile, sunt create in editii limitate si doar adevaratele cunoscatoare au acces la ele!

Un alt detaliu care le detaseaza de esentele generale de masa este ambalajul! Acestea vin in sticlute speciale realizate din cristal fin de Baccarat, decorate cu fire de aur si cruste de dimanat. Cea mai importanta caracteristica a parfumurilor de lux este unicitatea; estentele se adapteaza fiecarui tip de piele si ii ofera aroma distincta in functie de particularitati! De aceea esenta de nisa poate fi mereu profunda si in acelasi timp diferita!

Parfumuri de nisa, branduri celebre

Parfumurile de nisa pentru femei si barbati sunt produse de casele celebre, cu experienta vasta in arta olfactiva. Sunt realizate conform retetelor traditionale care dainuie de sute de ani. Esentele sunt obtinute in timp sunt extrase si maturate, imbinate si amestecate exact ca la inceput! Rezultatul este bineinteles exceptional, este desfatarea tuturor simturilor.

Clive Christian No. 1 este unul dintre parfumurile de nisa ce are o istorie veche, si un pret pe masura. Este poate cel mai scump parfum din lume si se remarca prin naturalete si exclusivitate. In fiecare an sunt produse doar 1000 de sticlute de esenta magica, fapt ce il face extrem de cautat de cunoscatori. Realizat prin combinarea in proportii perfecte a esentelor de de flori ylang ylang, trandafir, iasomie indiana, cu uleiurile de ananas, pruna, piersica alba si desavarsit de aroma intensa a santalului si vaniliei tahitiane, este defapt armonia naturii de stimuleaza placerile vietii si desfatarea simturilor.

Amestecul a fost creat de un milionar englez excentric si achiztionat de parfumeria Crown infiintata in 1872.

NEMER EDP este o esenta produsa de Boadicea The Victorious, ce se remasca prin opulenta, putere, puritate. Este un elixir senzual realizat din extracte de lemn de santal, ambra imbinata perfect cu lemn de tigru, paciuli si desavarsit la varf de mieresmele suave ale trandafirului turcesc, trandafirului marocan si sofranului. Toate simturile sunt aduse la viata cu o singura picatura din aceatsa licoare. Ademenste si trezeste la viata, seduce si imblanzeste. Este o esenta imbracata in sticla pe masura, decorata cu aur de 24 de karate.

AMBER AOUD CRYSTAL aduce mai aproape aromele orientele, exotice care seduc toate simturile. Acest parfum delicat a fost creat pentru a impresiona! Celebra casa Roja Parfums, se pastreaza in topul aromelor de lux cu aceasta esenta imbatatoase.

You may also like...