Parul – preocuparea zilnica a femeilor

Toate persoanele care isi stiu statutul sau dupa caz cred in puterea seductiei vor cauta cu siguranta sa isi exploateze atat resursele fizice cat si intelectuale pentru a impacta tot ceea ce este in jur.

Daca in randul  particularitatilor intelectuale totul este discutabil sau relativ, in randul celor fizice, o femeie va cauta sa isi faca simtita prezenta, in aport cu propriile asteptari, standarde sau alte elemente circumstantiale sau de fond.

Pentru ca atat stima de sine cat si aprecierile oferite de cei din jur sa-si pastreze nivelul ridicat, parul este un element deloc neglijat in randul feminin, care poate pune intr-o ipostaza pozitiva orice reprezentanta a frumusetii.

Insa, care sunt criteriile de selectie cand vine vorba de ingrijirea parului, in raport cu timpul, costurile sau alte proprietati de natura fizico-chimica?

Dupa cum bine stim, fiecare femeie isi poate forma elemente de reper referitor la propria podoaba capilara accesand nivele precum marime, volum, elasticitate sau alte caracteristici generale, langa care se vor trage concluzii in jurul expectantelor avute.

In cazul in care aveti o viata atat profesionala cat si personala foarte activa, cu siguranta ca timpul va preseaza si nu aveti posibilitatea sa frecventati des un salon de infrumusetare, motiv pentru care diferite perii cu aer cald ar putea fi raspunsul la toate asteptarile avute.

Ce ar putea face un asemenea dispozitiv in recuzita unei femei moderne?

Pe langa faptul ca imediat dupa spalare podoaba capilara poate capata forma mult dorita, materialul de contact al acestor dispozitive ofera o protectie ridicata in randul suvitelor de par, fara sa existe fenomenul arderii sau electrizarii gasit si vehiculat des in urma cu cativa ani la modelele conventionale.

In cazul in care doriti performante la superlativ si un raport echilibrat de caldura si functii prestabilite, atunci o perie rotativa Rowenta este tot ce aveti nevoie.

Exista recomandari de perii Rowenta cu aer cald acum in mediul online,  diferite tabele comparatoare facand diferenta atat in buzunarul dumneavoastra cat si in selectia criteriilor de performanta pe care vreti ca acestea sa le detina, pentru a avea un look de invidiat.

Cu siguranta ca o femeie atunci cand cauta sa isi faca simtita prezenta la un eveniment privat sau o intalnire romantica, va acorda o atentie excesiva in jurul aranjarii parului sau a altor elemente de contur, precum este make-upul sau tinuta reprezentativa.

Nu lasati lucrurile la voia intamplarii,  iar rezultatele cu siguranta vor fi cele  scontate.

You may also like...