Piața de Imobiliare

În ultimii ani în România a început să se dezvolte tot mai mult domeniul imobiliare, o zonă a economiei de piață importantă în orice țară.

Chiar și pe timp de criză, oamenii cumpără și vând case și apartamente, astfer anunțurile de genul vând casă sau vând apartament sunt tot mai dese pe site-urile de anunțuri de vânzare/cumpărare imobile. Cum omul trebuie să stea undeva, este nevoit să-și cumpere o casă iar cel care deja are și una dorește să o dea, se vede nevoit să-o vândă și astfel se întâlnește cererea cu oferta pe site-urile de anunțuri vânzări apartamente. Pe aceste site-uri sunt șanse foarte mari de a găsi un cumpărător sau o ofertă bună pentru un imobil, adăugarea anunțului de cele mai multe ori este simplă, necesitând în jurul a 3-4 minute pentru introducerea datelor necesare ofertei.

Piața de imobiliare este în plină expansiune și va rămâne așa chiar dacă are mici oscilații, această piață va domina întotdeauna chiar dacă anunțurile nu vor fi mereu de vânzare și cumpărare, vor exista anunțuri de închiriere apartamente, închiriere case sau alte imobile ce își vor găsi clienții. Fenomenul de închiriere în alte țări precum Franța, Germania, Anglia este mult mai dezvoltat decât în România dar și la noi se pregonizează o cerere mai mare de închiriere decât de cumpărare în următorii ani.

You may also like...