Pune-te pe primul loc ca un semn de respect, nu de egoism

Nu trebuie să ieșiți în fiecare zi, dar trebuie să vă rupeți rutina de a vă ascunde de lumea în care se întâmplă totul. De asemenea, aceasta nu înseamnă numai să ieșiți din afară, ci să vă puneți în lumina reflectoarelor și să lăsați oamenii să știe ce oferiți. Doriți să-i spuneți șefului dvs. că aveți o idee strălucită pentru lansarea noului proiect?

Du-te. Doriți să vorbiți la o conferință despre advocacy dvs. în viață? Du-te. Ați auzit despre un club de drumeții nou înființat, nu atât de departe de zona dvs. Interesat? Dă-i bătaie! Deși ar putea fi similar să nu mai spuneți că nu, ieșirea de acolo vine de la propriile dvs. decizii. Nimeni nu trebuie să te întrebe. Planuiți-vă pentru dvs. Dacă faceți acest lucru, cu atât veți controla mai mult în viața voastră. Vă veți simți mai bine dacă vă asumați responsabilitatea pentru orice se întâmplă. E timpul să auzi fisurile coajelor tale. Practicați-vă să vă aflați acolo. Aveți resurse mai mult decât suficiente pentru a afla ce puteți face.

De asemenea, prețuiește conexiunile pe care le faci. Așa că ați încetat să spuneți că nu, ați început să luați decizii pentru dvs. și vă puneți acolo. Este foarte probabil că ați creat noi prietenii și ați cultivat cele existente. La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult este relația noastră. Pentru a profita din plin de viata, trebuie sa valoram si oamenii din jurul nostru. Impactul conexiunii umane este mai puternic decât credem noi. Așa că începeți să mențineți relațiile sănătoase care se nasc din aventurile voastre. Cu cât te înconjoară mai mult cu oamenii care te ridică și au obiective similare, cu atât vei reuși mai mult în viață. Când vă aflați în aceeași fază a vieții sau treceți prin aceleași circumstanțe cu cei mai apropiați oameni din jurul vostru, vă oferă încrederea de a vă împărtăși provocările și progresele proprii.

You may also like...