RATB-ul primeste intăriri

In Romania faptele bune au un usor efect intarziat. Joi a aparut in presa informatia in legatura cu o campanie, sugestiv intitulata „Transport civilizat pentru cetăţeni europeni”, demarata de Jandarmerie. Timp de o luna si jumatate, atat cat va tine aceasta campanie,  in mijloacele de transport in comun din Capitala s-ar putea sa gasim cate un jandarm.

Conform realitatea.net, jandarmii vor fi prezenţi în special pe traseele tramvaielor 32 şi 41, şi ale troleibuzelor 66 şi 97. Totodată, vor fi vizate şi traseele autobuzelor 102, 117 şi 139. Scopul campaniei este de a preveni furturile, dar şi infracţiunile de genul celei de ieri, când doi elevi au fost înjunghiaţi în autobuzul 253. Oamenii de ordine vor incerca să prevină furturile sau tâlhăriile din troleibuze şi tramvaie. Zonele vizate sunt cele cu un risc ridicat de comitere a unor asemenea infracţiuni: Rahova, Ghencea sau Ferentari.

Campania Jandarmeriei a debutat la o zi distanta dupa ce presa a relatat despre un incident nefericit petrecut chiar intr-o masina RATB. Este vorba de cazul celor doi elevi bucreşteni care au fost înjunghiaţi în timp ce mergeau cu autobuzul.

You may also like...