Reduceri la BioBran 1000, produsul care intareste sistemul imunitar

O multitudine de produse farmaceutice promit sa aduca o contributie pozitiva asupra sanatatii clientilor, in special acelea destinate imbunatatirii sistemului imunitar. Rezultatele obtinute in urma consumului de astfel de produse demonstreaza contrariul asteptarilor noastre. Recomandarea noastra se indreapta catre alegerea produsului Biobran 1000 la un pret promotional.

Nutrientii si substantele benefice organismului uman pot fi garantat obtinute in urma consumului de alimente naturale. Din nefericire, concentratia lor este foarte mica si ar fi greu posibil sa marim consumul pentru a ne bucura de minimul necesar de beneficii pentru mentinerea sau chiar intarirea sistemului imunitar.

Produsul Biobran urmareste exact acest lucru: sa comprime intr-o singura compozitie doza necesara de proprietati nutritive de care organismul are nevoie, folosind ingrediente exclusiv naturale care sa afecteze doar in mod pozitiv sistemul imunitar.

Biobran este, in esenta sa, o fibra naturala extrasa din taratele de orez, mai precis din hemiceluloza B a acesteia. Fibra este imbunatatita de enzima ciupercii shiitake. Activitatea sistemului imunitar este coordonata de o molecula a organismului numita citokine, iar fibra acestui produs actioneaza direct asupra moleculei.

Din aceasta cauza, produsul are capacitatea de a pastra sau chiar imbunatati starea de functionare a sistemului imunitar. Compozitia produsului Biobran 1000 este usor preluata de catre functiile organismului, actionand rapid si fara efecte adverse. De indata ce este absorbit in sange, produsul demareaza progresiv procesul de intarire a sistemului imunitar.

Proprietatea care actioneaza asupra acestui sistem nu este unica. Utilitatea sa se vede si in influenta pe care o are asupra celulelor Natural Killer. Acestea sunt celule ale organsimului care elimina natural virusurile, bacteriile si tumorile canceroase. Celulele isi diminueaza calitatea pe masura ce combat din ce in ce mai multe afectiuni, iar procesul de regenerare nu este unul de scurta durata, cat timp nu este sustinut de un factor extern. Acel factor poate fi chiar Biobran 1000.

Produsul stimuleaza producerea de anticorpi si de interferon, ambele aflate la nivelul celulelor Natural Killer si fiind responsabile pentru distrugerea celulelor canceroase si a virusurilor.
Un plic de Biobran 1000 este format din 2 grame de pulbere obtinuta doar din produse in totalitate naturale. Jumatate din aceasta cantitate este reprezentata de un extract bioactiv de arabinoxilan, pe cand cealalta parte este destinata aditivilor de conditionare ce au origine vegetala(amidonul de porumb, celulza microcristalina si dextrina) sau minerala(fosfat tricalcic).

Administrarea produsului se face pe baza greutatii corporale a individului. Mai exact, pentru fiecare kilogram din greutatea corporala se administreaza 30mg de arabinoxilan pe zi, ceea ce
inseamna ca o persoana cu o greutate de 70kg va trebui sa consume 2100mg, sau 2.1g. In conditiile in care un plic contine 1g de arabinoxilan, se recomanda consumul a doua plicuri de Biobran 1000 pe zi, ce trebuie dizolvat intr-un lichid precum ceaiul sau apa.

Astfel spus, pentru precautie si prevenirea diferitelor tipuri de cancer sau alte boli, produsul Biobran 1000 poate sa inlocuiasca terapia medicala intr-un mod natural si eficient, chiar si intr-un stadiu aproape avansat al bolii: hepatita B sau C, starile precanceroase, reumatism, diabet, dependenta de produsele daunatoare organismului, etc.

You may also like...