Relatari din Delta Dunarii: Vara, prin ochii turistilor

Delta Dunarii este destinatia predilecta pentru un sejur bogat in relaxare si activitati deosebite, dar si un traseu care ne aduce mai aproape de copilarie. In Delta, nicio zi nu seamana cu cealalta si pare ca fix acest lucru ii apropie si mai mult pe turisti de frumusetile locurilor.

Unicitatea, originalitatea si natura conservata sunt de cu seama cele mai mari atractii ale Deltei Dunarii, iar cei ce vin pe aceste meleaguri se intorc de fiecare data cu aceeasi placere. Si nu este de mirare, tinand cont de faptul ca Aquavilla ii oferteaza cu peisaje de poveste privite prin optica luxului in care sunt primiti cu bratele deschise indiferent de sezon pe cei care vor sa opteze pentru cazare de 4 stele in Maliuc Delta Dunarii.

Indrazneste sa iesi din rutina! La Aqua Villa vei trai experiente unice, de pus in rama!

Natura este la ea acasa in Delta, iar nuferii si pasarile viu colorate mai ca te imbie sa tii pasul cu dinamica domolita a acestor plaiuri. In Delta este liniste, lucru pe care turistii il vaneaza si de care nu se pot bucura oriunde. De aceea, multi aleg pensiunea Aqua Villa din Delta Dunarii pentru a-si petrece concediile, aici avand parte de conditii de cazare luxoase si activitati care sa ii tina activi pe perioada desfasurarii sejurului.

Copii, adulci si varstnici, toti vor gasi ceva de facut in Delta. Fie vor admira peisajele in cadrul plimbarilor cu salupa, fie vor merge cu bicicleta sau pur si simplu se vor relaxa la piscina. Totul tine de gusturi, iar oamenii locurilor sunt dispusi sa va invete lucruri noi care sa va fie de folos in viata de zi cu zi, odata intorsi in dinamica orasului.

Desi reticenti la inceput, turistii se aventureaza in drumetii si plimbari lungi cu salupa, insuflandu-le si celor mici dorul si dragul pentru natura vie a Deltei Dunarii. Domnul Petru, 43 de ani, din Satu Mare, a petrecut sarbatorile pascale la pensiunea Aqua Villa si spune ca “Delta Dunarii te transpune intr-un alt loc, iti da o alta stare… aici traiesti fara griji fiecare zi, esti prins de curatenia si linistea locurilor.

Nu iti mai vine sa mai pleci!”, in timp ce pentru Mara, 20 ani, Constanta, si ea turista la pensiunea Aqua Villa, “Delta e un refugiu. E locul in care te poti ascunde si daca mergi la pas. Aici poti fi tu, poti zambi, poti glumi fara ca nimeni sa te arate cu degetul pentru cat de bine esti imbracat. Aici toti suntem la fel… aceiasi slapi, aceeasi vestimentatie neglijenta, dar aceeasi pofta de viata si de liniste, indiferent de varsta.”

Daca va simtiti surmenati de rutina de zi cu zi si agitatia orasului, luati o gura de oxigen in Delta Dunarii. Profitati de frumusetile Deltei si linistea oferita de aceasta in compania celor dragi si a oamenilor locului, care sunt nerabdatori sa va cunoasca povestile si curiozitatile despre aceasta rezervatie conservata.

Chiar si cu salariul minim pe economie puteti profita de pachetele oferite de Aqua Villa, pensiunea din Delta Dunarii unde veti trai cele mai frumoase experiente. Indrazniti sa traiti o vara de poveste!

You may also like...