Sa fie pace si liniste in casa cu doua trucuri utile pentru orice cuplu!

Fie ca v-ati mutat impreuna sau trebuie sa supravietuiti sub acelasi acoperis pentru cateva zile, trebuie sa te intelegi cu partenerul tau dar, inainte de toate, trebuie sa vada in voi acea partenera cu care isi va dori sa isi imparta tot restul vietii. Cum puteti face asta? E simplu! Mentineti ordinea si curatenia:

Decorarea cu mobilier si accesorii
Mobilierul si accesoriile potrivite adauga un aspect unic si lustruit intr-o camera. De altfel, mobilierul si accesoriile potrivite aduc o viata noua in orice camera. Daca bugetul vostru este limitat, concentrati-va asupra achizitionarii piesei principale de mobilier de cea mai buna calitate in camera si apoi sa porniti in vanatoarea pentru restul accentelor. De exemplu, atunci cand redecorati sufrageria, lasati canapeaua – veti petrece o multime de timp asezat pe ea si continuati cu accesoriile. Un mobilier potrivit si permisiv din perspectiva capacitatii este ideal pentru un cuplu tanar.

Adaugarea unui spatiu separat de spalatorie
Asigurati-va ca adaugati o multime de spatiu de depozitare si o zona de blat pentru pliere. O camera de spalatorie separata, bine organizata, nu numai ca poate face viata mai usoara, ci indeplineste sarcina obisnuita de a face din spalats o placere. In functie de spatiul pe care il aveti, un spatiu separat de spalatorie poate fi la fel de simplu ca si transformarea unor dulapuri pentru a instala o incapere de spalat intreaga. Ultimul lucru pe care vi l-ati dori ar fi sa va bateti care isi va spala primul hainele!

Care este diferenta dintre cele doua grupuri?
Daca cele doua seturi de proprietari sunt de acord asupra acelorasi proiecte, care sunt diferentele? Proprietarii de case de lux sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru piesele de calitate si sa angajeze contractori pentru a face mai mult de renovari. Interesant, proprietarii apartamentelor se concentreaza pe bucataria pretioasa si remodelarea baii, in timp ce proprietarii de case de lux doresc sa picteze sau sa redecordee locuinta cu mobilier si accesorii.

You may also like...