Sa vezi si sa nu crezi: avem parte de replica iPhone 4S cu sistem de operare Android

Intr-o lume in care a copia este o adevarata meserie pentru multi dintre producatorii actuali, intalnim si replicile telefoanelor, un segment aparte dar care s-a dezvoltat in aceeasi parametrii ca multe alte copii fidele din industrie. Pentru cei mai putin familiarizati cu termenul de replici telefoane, acesta este unul prezent de o perioada relativ scurta pe piata din Romania si se traduce prin numeroasele modele care reusesc sa copieze intocmai telefoanele originale.

Pentru a va crea o imagine cat mai elocventa in privinta acestor telefoane replica, o sa va exemplificam unul dintre modelele care a atras multe priviri datorita modului prin care a fost elaborat: replica iPhone 4S. In eventualitatea in care sunteti familiarizati cu modelul original oferit de catre cei de la Apple pe piata de telefonie mobila, veti fi capabili sa subliniati diferentele dintre cele doua exemplare.

Incepem prezentarea replicii iPhone 4S prin relatarea unui aspect cat se poate de comun pentru orice replica; designul. Ca si in cazul multor replici prezente pe piata de telefonie mobila, replica iPhone 4S dispune de un design identic cu originalul, singurele diferente venind la capitolul detalii tehnice si performanta.

Replica iPhone 4S este un telefon inedit. Dispune de un port SIM, un microSIM care poate fi inlocuit cu o rapiditate iesita din comun. Display-ul este asemanator ca cel al originalului doar din punct de vedere al dimensiunilor, cei 3.5 inci fiind pastrati dar inlocuiti cu o calitate mult mai scazuta din punct de vedere al rezolutiei.

Ceea ce ni s-a parut cat se poate de inedit pentru acest telefon replica a fost sistemul de operare, chinezii reusind sa ii aduca sistemul de operare dobandit de catre rivalii Apple, este vorba despre Google Android 4.0.9. Data fiind dotarea lui iPhone 4S replica cu acest sistem de operare, va trebui sa faceti uitat iOS-ul si sa va adaptati unui sistem de operare cat se poate de comun si bine pus la punct.

Bineinteles ca la un pret de aproximativ 500 de lei, chinezii nu puteau sa reuseasca aceeasi configuratie, astfel ca deja incep sa apara minusurile pentru replica iPhone 4S: camera foto de doar 2MP, lipsa unui sistem Wi-fi de ultima generatie, memorie interna de doar 8GB, memorie RAM de doar 512 MB dar si lipsa aplicatiilor home-made Apple. Toate aceste minusuri par insa sa nu deranjeze utilizatorii care nu doresc sa plateasca sume de cateva mii de lei pentru un telefon, astfel ca replica iPhone 4S se remarca prin vanzari record pe piata romaneasca, o piata dominata de replici, copii si probleme financiare de mare anvergura.

You may also like...