Se face, până la urmă, filmul Friends?

Zvonul ăsta circulă de multă vreme, cam din momentul în care s-a terminat ultimul episod al ultimului sezon din celebrul serial american. Se pare, însă, că de această dată vestea a venit din partea unei persoane din interior. Pe scurt, potrivit MTV.com, actorul James Michael Tyler, cel care a interpret în serial rolul lui Gunther, a declarat că Friends va avea o continuare pe marele ecran.

Studiourile Warner Brothers au fost încântate de succesul avut de filmul Sex and the City şi par a fi acum pregătite să plătească regeşte gaşca ce a făcut timp de 10 ani istorie pe NBC. Creatorii show-ului, David Krane şi Marta Kauffman, au fost şi ei cooptaţi în echipa ce va realiza lungmetrajul care este aşteptat să aibă premiera în vara lui 2015.

În ceea ce priveşte elementul cel mai important al acestui proiect – distribuţia – lucrurile par să fie destul de simple. Pe lângă faptul că James Michael Tyler a declarat că încă mai păstrează legătura cu foştii săi colegi şi toţi par dispuşi să revină în rolurile care i-au consacrat, niciunul dintre cei şase prieteni nu prea a reuşit să îşi continue cariera într-un mod prea strălucit după terminarea serialului.

Şansele sunt, deci, cât se poate de mari ca acest proiect să se realizeze cât de curând. Cu toate astea, NYmag.com are câteva dubii asupra veridicităţii acestei ştiri. Pe lângă faptul că ea a fost publicată iniţial în Daily Mail, tabloidul naţional al englezilor, declaraţia lui James Michael Tyler e puţin ciudată pentru vorbitorii de engleză americană. Mai exact, el ar fi folosit un cuvânt care nu e deloc specific poporului de peste ocean şi anume „keen”. Parcă totuşi e cam amănunţită analiza gramaticală pentru aşa o ştire.

smart guess: Friends a intrat în istoria modernă a televiziunii, singurul său ghinion fiind că aparţine aproximativ aceleiaşi ere ca şi legendarul Seinfeld. Chiar şi aşa, audienţele serialului au fost întotdeauna la înălţime. Să sperăm că, în cazul în care acest semi-zvon se confirmă, lungmetrajul va reuşi să se ridice la nivelul celor 10 sezoane de comedie tipic americană.

 

You may also like...