Se face un film despre Fleming. Ian Fleming.

Dupa ce adaptarile cartilor sale cu si despre James Bond i-au adus numerosi fani, Ian Fleming va deveni el insusi personajul principal al unui nou film aflat in pregatire la Hollywood, anunta Empire. Asadar, gluma din titlu era inevitabila.

Nu va asteptati, totusi, la un film plictisitor, cu un scriitor care bea Martini intruna si cauta noi subiecte pentru romanele sale. Fleming a avut o viata aproape la fel de aventuroasa ca si celebrul sau erou. Pana sa publice primul sau roman, Casino Royale, in 1953, englezul a lucrat in diferite servicii de informatii, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Se pare, deci, ca aventurile lui James Bond nu s-au nascut (chiar) toate din imaginatia lui Fleming, poate ca multe dintre ele au avut ceva sambure de adevar. Deci Q exista! Toate gadgeturile alea se gasesc ascunse pe undeva!

Filmul va fi produs de Appian Way, compania lui Leonardo DiCaprio. S-ar putea, deci, ca acesta sa-si insuseasca rolul principal. Scenariul va fi scris de John Orloff, cel care a scris A Mighty Heart si doua episoade din mini-seria Band of Brothers.

smart guess: Cu un regizor smart si un actor potrivit, filmul asta poate sa iasa bine. Pana la urma, trebuie sa fie cineva interesant in spatele unor personaje ca M si Miss Moneypenny.

 

You may also like...