Secretul succesului profesional

Obiceiurile tale te pot ajuta sau te pot distruge. De aceea este esențial să construiți obiceiuri bune în viața voastră. Construirea unor obiceiuri bune necesită auto-disciplină. De ce? Pentru că va trebui să vă depășiți starea de spirit. În acest fel, veți face ceea ce trebuie să faceți, indiferent de modul în care vă simțiți.

Așadar, construiți auto-disciplina. Aflați cum să fii mizerabil. Așa cum a spus Mark Twain:

„Faceți ceva în fiecare zi pe care nu doriți să o faceți; aceasta este regula de aur pentru obtinerea obiceiului de a-ti face datoria fara durere „.

Asumati-va riscuri

În timp ce este disciplinat este de a face lucruri obișnuite, riscul este de a face lucruri noi. Fiind disciplină este ca și cum ai face rădăcina să crească mai adânc, dar riscul este ca și cum ți-ai răspândi ramurile în locuri noi. Aveți nevoie de amândoi să trăiască o viață întreagă.

Fără riscuri, vei sta doar în zona ta de confort. Veți face doar lucruri cu care vă simțiți confortabil.

Să presupunem că nu te simți confortabil să întâlnești oameni noi. În acest caz, asumarea riscurilor înseamnă a ieși acolo și a întâlni oameni noi. E inconfortabil, dar o faci oricum.

Credința ta joacă un rol important aici. Dacă vedeți riscurile ca o modalitate de a te jenni, nu ai face nimic. Dar dacă o vedeți ca o aventură, ați fi dornici să faceți lucruri noi.

***

Acestea sunt cele trei acțiuni-cheie pentru a vă ridica viața: să vă îmbunătățiți convingerile, să fiți disciplinați și să vă asumați riscuri. Fă-le și veți fi pe cale să vă atingeți întregul potențial.

You may also like...