Serviciile profesionale ale celor de la Kondominium

Pachetele pe care Kondominium vi le pune la dispozitie sunt accesibile oricarei asociatii de locatari sau de proprietari. Clientii pot alege dintre 2 pachete de baza care contin servicii minime, la care puteti adauga servicii optionale, in functie de nevoile dvs.

Specialistii angajati sunt asistati de un program propriu de management al asociatiilor, iar procesul de eficientizare a relatiei cu clientii se bazeaza pe anii de experienta pe care firma ii care in domeniul administrarii de imobile.

Avantajul pe care il are Kondominium fata de persoanele fizice anagajate pentru a administra un imobil, este ca datorita specialistilor angajati firma nu se va afla in pozitia de a nu face fata tuturor problemelor care apar. Astfel nu va fi nevoie de alte persoane ca sa gaseasca, solutii, prin urmare, eficientizandu-se administrarea imobilului prin scaderea costurilor.

Partea interesanta a acestei oferte este ca puteti negocia mai departe pretul serviciilor, in functie de serviciile alese, de numarul de servicii optionale pentru care ati optati, de numarul de apartamente, de locatia asociatiei si de starea financiara a acesteia. Acest lucru se datoreaza faptului ca firma Kondominium pune interesele clientilor pe primul plan.

You may also like...