Sfaturi utile pentru alegerea ghiozdanului pentru scoala!

In mod clar, unul dintre primele articole de pe lista de rechizite ce trebuie achizitionate pentru un nou an scolar este ghiozdanul. Insa in alegerea acestuia ar trebui sa se tina cont de cateva caracteristici, si aici nu ne referim la culoare, model sau forma, ci la criterii ce tin de sanatatea copiilor.

Iata cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte sa alegeti ghiozdanul pentru cel mic:

Inainte de toate, un ghiozdan trebuie sa fie practic (va fi purtat de copii un an scolar intreg).

Alte criterii importante:

  • optati pentru un ghiozdan care sa fie prevazut cu bretele, pentru spate (in locul unei genti de umar) – pentru a evita durerile de spate sau de umeri;
  • un ghiozdan trebuie sa fie cat mai practic: prevazut cu cat mai multe compartimente, unde sa poata pune un sandvish, o sticluta de apa sau alte lucruri utile;
  • bretelele sa fie late si moi, cu burete, pentru a nu-l apasa pe umeri;
  • sa nu aiba dimensiuni foarte mari (devine incomod, copilul va pasi mult mai greu);
  • Atentie: elevii ar trebui sa poarte in ghiozdan cat mai putine lucruri, sa contina strictul necesar, si sa-l poarte pe amandoi umerii (pentru evitarea problemelor cu coloana vertebrala)

Pentru copiii care au probleme cu coloana vertebrala, se recomanda ghiozdanul cu rotile – tip troller.

O multime de modele de ghiozdane scolare de cea mai inalta calitate, semnate de Herlitz. Ergonomia, calitatea materialelor si siguranta (ofera vizibilitate maxima in timpul mersului pe strada) fac din aceste ghiozdane alegerea perfecta pentru copilul dumneavoastra. Vizitati magazinul online! Ghiozdanul mult visat, dar si alte rechizite scolare de cea mai buna calitate sunt la doar cateva clicuri distanta.

You may also like...