Sisteme de supraveghere + alarma = siguranta maxima

Siguranta este una dintre necesitatile primordiale ale oamenilor. Dupa ce ne satisfacem nevoile fiziologice, avem nevoie de siguranta si de stabilitate. Din fericire, traim intr-o epoca in care siguranta este din ce in ce mai prezenta, cel putin in tarile dezvoltate. Cu cat este mai prezenta insa, cu atat necesitatea este mai mare. Astfel, ne dorim sa lipseasca cu desavarsire riscul de furt si evident, sa putem detine controlul asupra tuturor proprietatilor noastre.

Pentru a obtine asta, trebuie sa ne dotam casa si proprietatile cu cat mai multe elemente de siguranta. Doua dintre ele insa, sunt cat se poate de eficiente: sistemele de supraveghere video si alarma.

Sistemele de supraveghere video

Sunt solutii care ofera un control total asupra proprietatii. Practic, daca le instalezi asa cum trebuie, vei descoperi ca esti mereu la curent cu tot ceea ce se intampla in zona supravegheata. Tehnologia moderna iti permite sa vezi imaginile filmate direct pe telefonul mobil sau pe laptop, chiar daca esti la o departare foarte mare. In plus, poti intotdeauna sa ii supraveghezi pe batrani, pe copii si pe angajati, in asa fel incat toata lumea sa fie in siguranta iar afacerile sa fie cat mai productive. Daca vrei sa achizitionezi un sistem de supraveghere video, ai de ales intre o multime de variante. Descopera cele mai eficiente kituri de supraveghere CCTV si pentru a afla mult mai multe detalii despre ele.

Sistemele de alarma

Daca supravegherea video iti ofera control, alarma iti ofera siguranta. Este un sistem care si-a facut simtita prezenta inca din anii ’50 si s-a dezvoltat puternic in ultimii 20 de ani, atat la utilizatorii casnici cat si la utilizatorii business. Sistemele de alarma sunt solutii foarte eficiente, deoarece ori de cate ori exista o intrare prin efractie, acestea incep sa avertizeze atat vecinii, prin semnale zgomotoase, cat si politia printr-un apel la 112. De asemenea, vei fi avertizat si tu, deoarece orice efractie poate sa reprezinte o avertizare pe telefon.

Atunci cand ai o proprietate, cel mai indicat este sa optezi pentru un sistem de supraveghere combinat, atat cu camere de supraveghere, cat si cu alarma. In felul acesta, siguranta ta, a persoanelor dragi si a bunurilor pe care le detii creste cu pana la 90 %.

You may also like...