Stiai ca sanatatea ta depinde de cantitatea de celule stem din organism?

Medicina a atribuit numeroase beneficii in ceea ce priveste puterea uimitoare de regenerare a grupului de celule pe care il cunoastem cu totii sub denumirea de celule stem.

Capacitatea acestora de a se adapta la imbatranirea organismului, atributiile de tip anti-aging sau calitatea remarcabila de a innoi tesuturi afectate i-a facut pe doctorii din intreaga lume sa le studieze. Ceea ce a rezultat a fost ca celulele stem din corpul unui adult ajuta la refacerea cartilagiilor si a sistemului muscular, la repararea organelor afectate de diversi factori si la imbunatatirea sistemului vascular.

Astfel, in prezent se practica numeroase interventii chirurgicale ce au la baza folosirea celulelor stem pentru a trata suferinzii de mai multe tipuri de boli.celula-stem

Eficienta lor a fost adusa si in atentia medicinei naturiste, iar specialistii au dezvoltat numeroase studii. Rezultatele obtinute au dus la aparitia unor suplimente pe baza de extracte si de ingrediente naturale. Aceste stimulatoare favorizarea productia organismului de celule stem in interiorul maduvei osoase si le protejeaza pana cand acestea ajung la organele interne bolnave.

Un astfel de produs este si Olimpiq StemXcell, care ajuta organismul atat in dezvoltarea de noi grupuri de celule stem, cat si in cresterea imunitatii si in imbunatatirea stilului de viata. Formula care sta la baza acestui produs naturist este foarte elaborata, iar fiecare pachet contine anumite ingrediente atent selectate pentru a creste nivelul producerii de celule stem pana la 50% sau chiar pana la 70%. Vorbim despre extracte din fructe, precum mar, prune, coacaze, mure; din legume, cum ar fi licopenul din rosii sau beta-carotenul din morcovi; din plante si ierburi, spre exemplu spirulina, urzica, alga AFA sau chiar socul. Toate aceste elemente ajuta impreuna la inlaturarea diversilor factori de imbolnavire, dar sunt totodata responsabile de buna functionare a organismului uman.

Astfel, fiecare persoana care vrea sa isi administreze un tratament periodic cu capsulele de la Vita Crystal, beneficiaza de multiplicarea celulelor stem, fara a apela la bisturiu si la costurile uriase pe care le implica acest procedeu. Pentru o eficientizare a procesului de regenerare si de stimulare celulara, specialistii indica o perioada intre 3 si 4 luni de administrare regulata.

Mai mult, rezultatele apar inca din prima etapa a tratamentului. Gradul de multiplicare a celulelor stem avanseaza dupa primele 3 ore, indiferent ca vorbim despre tipurile de celule stem incluse in maduva osoasa sau despre cele care se gasesc in sange.

Medicii au imbogatit formula cu cateva elemente naturale care sa imbunatateasca si alte functii ale organismului. Astfel, pe piata din Romania exista atat suplimentul simplu cu efect de inmultire a celulelor stem in proportie de 50%, cat si cel creat pentru suferinzii de diabet, ce au nevoie urgent de regenerarea tesutului pancreatic. In acelasi scop, medicii au creat si Olimpiq SXC, care are capacitatea exceptionala de a stimula producerea de celule stem la un nivel de 200 de procente. Acest tratament vizeaza bolnavii care se afla in stagiul de covalescenta.

In concluzie, pentru a alege un stil de viata sanatos si pentru a stimula buna functionare a organismului prin inmultirea celulelor stem, este important sa constientizam munca medicilor si beneficiile pe care acestia ni le pun la dispozitie. Ca adulti, in timp, celulele noastre stem de diminueaza atat in calitate, cat si in cantitate, ceea ce determina ca un produs precum Olimpiq StemXcell sa devina primordial pentru stimularea acestora.

You may also like...