Stil de vedeta – cum sa porti suvitele in anul 2016?

vopsea de par fara amoniacFemeile sunt avide sa isi imbunatateasca aspectul vizual, parul fiind un atribut important pe care il etaleaza cu fiecare ocazie in parte. Subtonurile interesante care pot fi obtinute cu ajutorul suvitelor vor avea succesul garantat doar in momentul in care fructifica o tehnica bine definita, astfel incat sa reprezinte o schimbare subtila la nivelul parului si nu o extravaganta lipsita de echilibru, bun gust si rafinament.

Cert este faptul ca te poti inspira linistita in look-urile vedetelor de peste ocean in momentul in care nu stii ce suvite sa alegi, fiecare personalitate mondena stabilindu-si de-a lungul timpului o amprenta atunci cand vine vorba despre stilul pe care il abordeaza. Iar daca nu iti permiti sa cumperi respectiva vopsea de par profesionala pe care o foloseste vedeta ta preferata, recomandarea noastra este aceea de a miza pe brandurile respectabile din segmentul de beauty, asa cum ar fi L’Oreal, Londa, Syoss ori Kallos.

Reconditionate la un interval de circa doua – trei luni, suvitele inspirate din stilul lui Jennifer Aniston reprezinta cea mai buna alegere pentru femeile care beneficiaza de avantajele blondului natural. Nu-i de mirare faptul ca aceasta tehnica de highlighting este cea mai apreciata in zilele noastre, mai ales ca amalgamul apropiat de nuante ofera o anumita simetrie la nivelul parului. Fie el tuns bob, fie lasat sa curga in a sa splendoare, parul vopsit in suvite subtiri este unul ravisant, potrivit in special cu sezonul estival.

Nici Kate Hudson nu intarzie sa ne ofere un exemplu demn de luat in considerare in momentul in care vorbim despre suvite de bun gust, ea mizand pe o strategie mult mai putin contrastanta. Astfel, in partea superioara Kate mizeaza pe un blond mai cenusiu, spre varfuri potentandu-si cositele cu reflexii mieroase si platinate de blond. Ce-i drept, in compania buclelor lejere suvitele vor reusi sa atraga atentia tuturor celor care te inconjoara. Avantajul pe care il ofera tehnica ei este reprezentat de faptul ca poti folosi o vopsea de par fara amoniac pentru a obtine acelasi rezultat, protejandu-ti astfel parul.

Probabil putine dintre dumneavoastra ati remarcat faptul ca Sarah Jessica Parker este vedeta care nu si-a schimbat de foarte multe ori optiunile atunci cand a venit vorba despre modul in care isi vopseste parul. O impatimita a tehnicii ‘Ombre’, faimoasa actrita isi porneste spectaculos degrade-ul, alegand satenul inchis in partea superioara si blondul luminos in zona inferioara, spre varfuri. Insa, de retinut este faptul ca aveti nevoie de un par 100% sanatos si lucios pentru a apela la aceasta tehnica de suvitare.

Parul blond al cantaretei Fergie a ramas un punct de referinta in industria suvitelor, tehnica sa fiind inspirata mai mult din peisajul anilor 90′. Mizand pe realizarea suvitelor cu ajutorul foliilor confectionate din aluminiu, Fergie se alege cu o bogatie de nuante apropiate ca intensitate, insa de latimi diferite. Astfel, dumneavoastra aveti oportunitatea de a jongla cu marimile si subtornurile cromatice din aceeasi gama, fara a obtine un look lipsit de originalitate.

You may also like...