Tango argentinian in Bucuresti

Galeria Dalles găzduieşte primul eveniment de tango argentinian „Tango Gente 3” (2-4 octombrie 2015): trei zile şi trei nopţi de „dans pasional, emoţie feminină şi forţă masculină”, ce te vor seduce pe ritmul incredibil al dansului născut în Buenos Aires.

Evenimentul organizat de TangoTangent şi la care vor participa peste 100 de dansatori de tango din România, îi va avea ca invitaţi speciali pe Mariana Dragone şi Pablo Garcia – maeştri milongueros şi profesori de tango argentinian din Buenos Aires, Argentina.

O sa aveti parte de serate de tango argentinian (milonga), în cadrul cărora pasionatii de tango argentinian din Bucureşti vor dansa spre încântarea privitorilor. Ĩn programul evenimentului vor fi incluse de asemenea şi o serie de workshop-uri intensive de tango cu cei doi profesori argentinieni.

Punctul de maxim interes al evenimentului va fi sâmbăta – 3 octombrie 2015, la Milonga organizată la orele 22.00 la Galeria Dalles, când Pablo si Mariana vor susţine o demonstraţie de tango argentinian.

Evenimentul se va încheia duminică – 4 octombrie 2015 în Galeria Dalles cu Milonga de Despedida, cu începere de la orele 20.30.

Petrecerea de tango/milonga este destinată atât necunoscătorilor cât şi cunoscătorilor tangoului argentinian. Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneşte oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzică de calitate, dans şi atmosferă caldă a unei seri în care se pot bucura de savurarea unui vin bun, în acorduri de muzica de tango, de frumuseţea unui dans sau de primii paşi de tango dansaţi după cea dintâi lecţie de tango argentinian, fiind adresat atât necunoscătorilor, cât şi cunoscătorilor genului.

Biletele pentru Milonga se vor putea achiziţiona pe durata evenimentului, la intrarea în Galeria Dalles.
Pretul unui bilet: intre 20 – 30 RON

You may also like...