Tigari si Cognac: O pereche care functioneaza

Fumatul unui trabuc nu este o activitate pasiva. Este un angajament care poate ocupa oriunde de la 15 minute la doua ore din timpul tau. Este, de asemenea, un ritual care se refera atat la aprecierea si respectarea faptului ca este nevoie de multi, multi oameni calificati sa o ia de la samanta la cutie, deoarece este vorba despre taierea, iluminarea si fumatul trabucului insusi.

Dar mai presus de toate, fumatul unui trabuc este o experienta senzoriala. Aroma tutunului neutilizat, subtilitatile prezente in gustul fumului si aspectul si simtul stickului din mana ta. Cresterea acestei experiente se realizeaza cu usurinta prin asocierea trabucului cu o bautura complementara. Si, in multe cazuri, un cognac fin este perechea perfecta perfecta.

Alegerea unui cognac.

In timp ce cu siguranta am putea merge intr-o gaura de iepure de a incerca sa potriveasca tigari specifice pentru coniacuri specifice, in scopul acestui post vreau sa vorbesc mai cuprinzator despre unele idei mai de baza care merg intr-o reusita de imperechere cu trabuc si cognac. Trebuie sa retineti intotdeauna ca aceste lucruri sunt foarte subiective. Trabucurile mele preferate ar putea sa nu fie ale tale. Ditto pentru bauturi spirtoase. Si o imperechere pe care as putea sa o iubesc, s-ar putea sa nu iubiti prea mult.

Ideea este ca pur si simplu voi face niste sugestii, mai degraba decat sa ofer un ghid ultra definitiv. Experimentarea este esentiala si trebuie sa aflati pentru dvs. ceea ce va place cel mai bine.

Cu toate acestea, dupa ce am spus asta, cred ca este foarte important sa alegeti un cognac foarte frumos pentru a se imperechea cu un trabuc. Prin „foarte frumos” vreau sa spun ceva cu un pic de varsta. Deci, sari peste V.S. si du-te direct la un V.S.O.P., sau mai bine, un XO. Vrei ceva care este bogat si robust pentru a te ajuta sa te ridici de tigara. Pentru acest post, am ales Rémy Martin 1738, care se situeaza de fapt intre un V.S.O.P. si XO. La aproximativ 60 de dolari, nu este ieftin, dar nu va sparge nici banca.

Alegerea unui trabuc.

Daca ati urmat sfatul de mai sus si ati luat un cognac cu o anumita aroma si corp, nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca trabucul dvs. ar trebui sa aiba si o anumita aroma pentru a echilibra coniacul. In ceea ce priveste puterea, vorbim de un fum mediu. Am citit si alte ghiduri de imperechere pentru trabucuri si coniacuri care pledeaza pentru usoare si medii, dar sincer cred ca, indiferent cat de delicat este un coniac, ca un trabuc bland nu este o alegere buna.

Avand in vedere acest lucru, aici sunt patru trabucuri excelente (si la preturi accesibile) pe care trebuie sa le luati in considerare.

Exista un sentiment printre tipi de tigari ca Ashton Symmetry Sublime ar putea beneficia de o anumita imbatranire, dar daca credeti sau nu, este inca un fum minunat si unul care a aparut (in forma robusto) ca cel de-al 8-lea tigar din 2015 in tigara aficionado. Aromele includ crema, condimente, lemn, ciocolata, cafea, piele, precum si indicii de scortisoara si pamant.

La Aroma de Cuba Noblesse este un trabuc foarte neted si bine echilibrat. Este catifelata, cremoasa si dulce, cu doar o atingere de piper si condimente, care este o completare excelenta a cognacului.

 

You may also like...