Tot ce e de stiut despre polizoarele unghiulare gasesti aici

Inspirat fiind de acest site m-am gandit sa fac un articol in care sa va vorbesc putin de polizoare unghiulare. Si totusi de ce tocmai de un flex si nu orice alt subiect? Pentru ca am avut nenumarate ocazii sa folosesc aceasta unealta si cu timpul mi s-a dovedit a fi indispensabila si foarte utila in varii situatii. In lista materialelor pe care o poti folosi sunt incluse si metalele, ceramica, lemnul, chiar si zidurile. Foarte frecvent inlocuiesc polizoarele obisnuite si servesc drept unelte pentru ascutirea obiectelor de gradinarit.

Adevarul despre polizoarele unghiulare este acela ca sunt utile si pot fi foarte folositoare in gospodarie, dar pot fi si foarte periculoase daca nu sunt folosite corespunzator. Dincolo de a sti ce sa cumperi si cum sa il faci sa mearga, trebuie sa stii cum se foloseste corect un polizor unghiular si ce discuri sa alegi pentru a taia eficient materialul dorit.

In primul si in primul rand ia un polizor unghiular care se potriveste cel mai bine tipului de munca la care urmaresti sa-l supui. Nu mi se pare deloc o investitie inteligenta sa dai banii pe un flex prea puternic si prea mare daca stii ca n-o sa fie folosit la un asemenea nivel.

Discurile flexului

Alege discul potrivit intotdeauna, nu doar pentru activitate in sine, ci si pentru tipul de material taiat. Sunt mai multe tipuri si ar fi bine sa luati in considerare informatii despre fiecare si sa nu gresiti atunci cand alegeti. Gasiti pe polizor-unghiular.ro un tabel interactiv cu rolul fiecarui disc.

Urmareste instructiunile de utilizare

Mai ales daca esti incepator in ale flexurilor e indicat sa stii cum sa il folosesti, ce echipament sa porti si care trebuie sa fie postura in tot timpul in care tai cu un flex. Poti transforma o situatie periculoasa intr-una cat se poate de sigura. E indicat sa pui siguranta pe primul loc.

Foto: Bosch Professional

You may also like...